Ziare.com

John McCain: Putin a imprietenit Rusia cu tiranii, a facut-o dusmanul celor oprimati

de Alexandru Nistor
Joi, 19 Septembrie 2013, ora 14:32

   

John McCain: Putin a imprietenit Rusia cu tiranii, a facut-o dusmanul celor oprimati
Senatorul american John McCain l-a acuzat, joi, pe presedintele rus, Vladimir Putin, ca se aliaza cu tiranii si conduce Rusia prin violenta si represiune. McCain da astfel replica unui articol al lui Putin publicat in New York Times la inceputul lunii.

McCain il ataca pe Putin chiar intr-o publicatie ruseasca, Pravda.ru, criticand politicile acestuia atat in tara cat si in Siria, unde il protejeaza pe presedintele Bashar al-Assad, scrie Reuters.

"Putin nu sporeste reputatia globala a Rusiei. O distruge. A imprietenit Rusia cu tiranii si a facut-o dusmanul celor oprimati, nu au incredere in ea natiunile care incearca sa construiasca o lume mai sigura, mai pasnica si mai prospera", scrie senatorul republican.

Pravda.ru se considera un website succesor al ziarului comunist cu acelasi nume, fara a avea legatura insa cu ziarul tiparit.

Legaturile Rusia- SUA sunt la unul din cele mai scazute nivele dupa Raboiul Rece, in urma tensiunilor privind respectarea drepturilor omului si soarta fugarului Edward Snowden, cel care a dezvaluit un amplu program american de spionaj al comunicatiilor. In plus, divergentele pe tema conflictului sirian au adancit aceasta situatie.

Putin critica, in articolul sau, "exceptionalismul american" promovat de presedintele Barack Obama si spunea ca o lovitura militara impotriva Siriei va duce doar la extinderea unui conflict in care au murit deja peste 100.000 de persoane.
Citeste mai multe despre McCain replica Putin Putin articol SUA
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 856 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
7 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Imperialismul american pute

McCain asta il critica pe Putin ca nu ii lasa sa puna mana pe gazele Siriei impreuna cu Israelul.
SUA este cel mai mare si mai periculos tiran in acest moment.
Interventiile directe si indirecte ale americanilor au omorat milioane de oameni, au saracit sute de milioane de oameni.

 

las-o balta cu gazul

Miza e geopolitica nu gazul.
Rezervele de gaz ale Syriei sunt in jur de 9 trilioane de metri cubi iar ai USA de 350 trilioane metri cubi. Razboiul ar costa mult mai mult decat ar scoate ei din toate gazele alea, mai ales cu talibani sabotandu-le zi si noapte.

Mc Cain și Kerry ......

.....sunt doi exponenți BIZARI ai administrației americane. De ce spun....bizari ? Tocmai pentru că in zilele noastre, cei ce au trecut prin război și ca Prizonieri de război ( P.O.W. ) sunt marginalizați din cauza sechelilor psihologice dobindite. Mai sofisticat se numesc...."Pacienți cu Sindrom Postraumatic" ! Mii de foști soldați in Vietnam,Coreea,Irak sau Afganistan sunt menținuți in stare de...funcționalitate....prin utilizarea medicamentelor sau drogurilor ușoare precum Marijuana,Hașiș....Ăsta e și motivul pentru care sa legalizat cultura de Marijuana pe teritoriul USA și Canada,doar in contextu de a fi utilizat medical.
Cei doi....au incercat să fie candidați la Preșidenție,dar au fost din start respinși,chiar dacă sa jucat comedia obișnuită a alegerilor . Ambii ....Kerry și Mc Cain....au fost ciudați incă de la inceputu războiului din Vietnam. Mc Cain reușește performanța de a declanșa o misilă pe puntea propiului Portavion,om.orind peste 130 de oameni din echipaj. Rămine pilot datorită tatălui care e Comandantul Flotei din Pacific,dar este doborit deasupra Hanoiului unde va sta ani buni ca prizonier unde a fost torturat și adus in stare de legumă. Taicăsu nici nu-l mai băga in seamă ,ordonind chiar un bombardament masiv asupra Hanoiului cu un val masiv de B-52. " Hilton " Hanoi ( numele inchisorii piloților americani doboriți ) a fost atins dar Mc Cain scapă.
Bun ! Și acum să vedem de ce il critică pe Putin acest fost POW. In cei 6 ani de prizonierat a fost indoctrinat masiv. Comuniștii sunt cei ce luptă pentru Clasa Amăriților,iar capitaliștii.....invers. Cind spune că Putin sprijină tagma EPLOATATORILOR și TIRANILOR, se vede imediat dezamăgirea celui căruia ii fusese incastrat in Bibilică că nu așa trebuie să se comporte un fost comunist ! Kerry și Mc Cain uită că sunt ei insăși vajnici luptători in slujba Tiranilor ,Dictatorilor și Eploatatorilor sprijiniți,instalați și ghidați de USA.
Ce demonstrează asta ? Că acești băieți.....sunt in continuare sub efectul Sindromului Postraumatic ! Din acest punct de vedere Obama le este net superior, neavind sufletu schilodit de războaie la care nu a participat activ. Ceea ce este bizar in această lume Post Război Rece.....e că Russia reușește ceea ce nici americanii anilor 50-90...nu au reușit ! Să coalizeze statele Occidentale in nu ar urma orbește Dictatorii de la Washington. In sfirșit....au ințeles și cei din Elita G-20 că Obama vrea să-i momească intr-o nouă aventură a la Irak sau Afganistan. Și au spus NIET ! lui Obama și administrației USA dar și sceleraților din Pentagon sau din Congres unde al de Mc Cain sau Kerry au devenit nocivi. Mai miră pe cineva decit pe unii descervelați ce stau cu Pamersșii la c...r și i-și varsă otrava pe ziare.com.

 

 
 

 

Ce treaba are America cu guvernantii corupti!?...Durerea e

ca nici nu pot fi schimbati usor din cauza sistemului electoral deformat de aparatura electronica ale carei programe electoarle sunt foarte usor accesibile si usor de modificat dupa preferinte! (vezi Diebolt)

cutremurator adevarul incomodeaza democratzia shocant nu-i asa???

cutremurator ati inadecvat pe motive politice sau pe motive de prostie nativa???!!!shocanta democratia pe care o "impunetzi"tovarasi securisti spalatzi si parfumatzi "democratic"!"!!ati uitat ceva :duhoarea nu dispare !!!shocant !!!dar cel mai mult este JALNIC !!!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor