Macabru: Experimente sexuale diabolice pe studenti ai armatei SUA, intr-un hotel izolat

Duminica, 21 Iunie 2015, ora 15:04
21420 citiri
Macabru: Experimente sexuale diabolice pe studenti ai armatei SUA, intr-un hotel izolat
Foto: Pengethleymanor.co.uk

In spatele fatadei unui hotel din Marea Britanie, inconjurat de sapte hectare de iarba verde si peisaj pitoresc, se ascunde un secret intunecat, dezvaluit recent de cazul fostului director medical al FBI.

In hotelul din comitatul englez Herefordshire se faceau experimente "macabre" pe studentii armatei americane de catre medicul John Hagmann, in varsta de 59 de ani, fost locotenent si presedinte al unui institut de consultanta medicala din Washington, potrivit unei comisii care l-a audiat, scrie The Independent.

Medicul este acuzat ca a intreprins proceduri neetice la ferma sa din statul american Virginia, precum si in Hotelul Pengethley Manor din localitatea britanica Peterstow.

Hotelul este detinut de Ex-Med UK, o companie specializata in comercializare de medicamente si care ofera consultanta si training medical "in unele dintre cele mai ciudate locuri din lume".

Nu exista insa indicii ca Ex-Med era implicata in activitatile lui Hagmann si ale companiei sale Deployment Medicine International, care a primit milioane de dolari de la Guvernul american pentru pregatirea soldatilor si a personalului medical.

Comisia medicala din Virginia a fost instiintata ca medicul le-a administrat in mod neadecvat studentilor ketamina, un drog hipnotic, iar apoi a supus doi studenti unor proceduri de "blocare a nervilor penisului". Ulterior, studentii au fost instruiti sa insereze catetere unul in organul genital al celuilalt.

Medicul a mai fost acuzat ca a facut experimente socante pe tineri. Acestora li se recolta sange, care apoi era reintrodus in sistemele lor sanguine. Studentii au mai spus ca li s-au facut gauri in piele.

Medicul Hagmann a fost descris de un membru al comisiei din Camera Reprezentatilor a SUA drept un "om de stiinta nebun, diabolic, la munca intr-un film de groaza". Totodata, experimentele sale pe animale vii, in special porci, au fost intens criticate.

Hagmann a negat ca a efectuat experimente sexuale pe studenti, iar despre alte proceduri a spus ca respecta standardele de pregatire medicala a studentilor si "se practica in scolile medicale din Virginia".

Intr-unul dintre cazuri, Hagmann a fost interesat de efectul pe care il are "un penis necircumcis asupra masturbarii si actului sexual". Studentul respectiv a marturisit ca nu a putut sa il refuze pe medic cand i-a cerut sa "isi examineze, manipuleze si fotografieze penisul".

In aceste conditii, comisia a stabilit ca experiementele lui John Hagmann au mers prea departe si a decis sa ii retraga licenta medicala.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#armata SUA experimente, #armata SUA experimente macabre, #armata SUA experimente hotel , #America