Schwarzenegger are un mesaj dur pentru neo-nazisti: Idolii vostri se odihnesc in Iad. Stiu, pentru ca i-am cunoscut (Video)

Sambata, 19 August 2017, ora 11:43
10882 citiri
Schwarzenegger are un mesaj dur pentru neo-nazisti: Idolii vostri se odihnesc in Iad. Stiu, pentru ca i-am cunoscut (Video)
Foto: Faebook/Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger a transmis un mesaj dur neo-nazistilor, in contextul manifestatiei din Charlottesville, Virginia, soldata cu mai multe victime.

"Ii stiu pe nazistii autentici, pentru ca, vedeti voi, eu m-am nascut in Austria, in 1947", relateaza actorul intr-un clip, arata TMZ.

"Am crescut inconjurat de oameni raniti, oameni care s-au intors acasa din razboi plini de srapnel si de ura. Oameni care au fost indreptati catre o ideologie pierzatoare. Si va pot spune: aceste fantome pe care le idolatrizati si-au petrecut restul vietilor traind in rusine. Iar acum se odihnesc in Iad", a adaugat fostul guvernator din California.

El a precizat ca neo-nazistii au noroc ca traiesc intr-o tara in care au dreptul sa spuna lucruri oribile, dar ca ar trebui sa renunte la teoriile anti-evrei si sa incerce sa faca doar lucruri bune.

De asemenea, actorul, tinand in mana o papusa al carei cap se misca si care seamana cu Donald Trump, i-a transmis un mesaj presedintelui american.

Fostul guvernator al Californiei i-a transmis lui Trump ca are responsabilitatea morala de a trimite un mesaj clar ca nu va sustine ura si rasismul.

Ba mai mult, Arnold Schwarzenegger s-a oferit sa ii o dea o idee pentru un discurs. "Tara care a invins armatele lui Hitler nu este un loc pentru steagurile naziste". Apoi, actorul si-a indreptat privirea catre papusa care seamana cu Trump si a intrebat: "A fost greu?". Apoi, a ras si a spus "Vezi?".

Citeste si Violente in Virginia: Numarul mortilor a crescut la 3. Trump condamna vinovatii, dar cu jumatate de gura

Amintim ca recent miscarea extremista "Dreapta Unita" (Unite the Right) a organizat in Carllotesville, Virginia, un protest fata de deciziei Guvernului de a muta statuia generalului confederat Robert E. Lee, un simbol al luptei sudistilor pentru mentinerea persoanelor de culoare in sclavie. Tot in Carllotesville s-a desfasurat si o contramanifestatie la acest mars fascist. Aici, un tanar de 20 de ani, adept al extremei drepte, a intrat cu masina in grupul de manifestanti si a ucis o femeie de 32 de ani, ranind alte zeci de persoane.

Vezi si Donald Trump tine partea nazistilor, provocand o noua criza la Casa Alba

Din pacate, sambata, la Boston se anunta o noua manifestatie a extremei drepte.

Citește și:
Mesajul agramat al Regelui Cioabă pentru austrieci: „ Vor fi numai pene de lebădă!”
Mesajul agramat al Regelui Cioabă pentru austrieci: „ Vor fi numai pene de lebădă!”
Autointitulat rege al romilor, Dorin Cioabă a reacționat după ce Austria s-a opus aderării României la spațiul Schengen. El a postat un mesaj agramat pe Facebook după ce Austria a respins...
Un fost ministru face lista eșecurilor lui Iohannis, cu Schengen pe primul loc: ”Tot ce a atins s-a terminat prost”
Un fost ministru face lista eșecurilor lui Iohannis, cu Schengen pe primul loc: ”Tot ce a atins s-a terminat prost”
Daniel Funeriu, fost ministru al Educației, susține că ”tot ce a atins Klaus Iohannis s-a terminat prost” și că poate doar ”România Educată” este o pată mai mare decât aderarea la...