Un roman a ingrozit Statele Unite: Si-a ucis sotia cu un topor

Duminica, 23 Noiembrie 2014, ora 16:10
5439 citiri
Un roman a ingrozit Statele Unite: Si-a ucis sotia cu un topor

Un roman din Statele Unite si-a ucis cu sange rece sotia intr-o camera de motel, iar dupa comiterea faptei, a cerut politistilor sa primeasca imediat pedeapsa cu moartea, intrucat nu suporta sa simta pe el sangele femeii.

Cristian Loga-Negru, in varsta de 38 de ani era casatorit doar de patru luni cu Roxana Abrudan. Potrivit procurorului Rich Chiapete, acesta este cel mai brutal caz cu care s-a confruntat vreodata, informeaza Chicago Tribune.

"In mod cert acesta a fost un act premeditat. Nu a fost o decizie de ultim moment...Acuzatul a vanat-o, iar una dintre cele mai triste parti este ca ea chiar a incercat sa se protejeze", a spus magistratul.

Loga-Negru a inceput sa abuze de sotia sa, imediat dupa ce acestia s-au casatorit, pe 14 iulie. Astfel, ea a cerut ajutorul angajatorului sau si s-a mutat in casa acestuia din Winsconsin, unde a locuit aproximativ o luna de zile.

Crima monstruoasa in Italia: Romanca ucisa si crucificata

Mai mult decat atat, femeia a incercat sa obtina un ordin de protectie impotriva sotului sau, iar instanta o programase pentru audiere lunea urmatoare.

"Loga-Negru o urmarea constant si incerca sa in permanenta sa ia contact cu Abrudan pentru a afla unde locuieste", se arata in plangerea formulata.

Astfel, miercuri, in jurul orei 20:00, barbatul a atacat-o Roxana Abrudan chiar cand se afla pe alea casei sale. El a lovit-o de mai multe ori cu un topor, apoi a tarat-o intr-o masina inchiriata si a accelerat spre un motel.

In urma unui apel telefonic, autoritatile au ajuns la motelul respectiv unde l-au gasit si pe tatal romanului. Acestea le-a relatat politistilor ca si-a anuntat fiul ca va lipsi aproximativ o ora. Atunci cand s-a intors, l-a gasit pe Cristian Loga-Negru stand in fata usa, murdar de sange pe haine.

"Tatal a marturisit ca si-a intrebat fiul ce s-a intamplat, iar acesta i-a spus 'Am ucis-o pe Roxana'", potrivit plangerii.

Atat Cristian Loga-Negru, cat si Roxana Abrudan erau originari din Transilvania. Barbatul a absolvit liceul in Cluj-Napoca, un profesor declarandu-le reporterilor ca si-l aminteste ca fiind un elev normal, care nu a avut nicio problema disciplinara.

Autoritatile americane il acuza pe roman de omucidere, mutilare si rapire.

Citeste si:
Miniștrii cu care premierul desemnat, Dacian Cioloș, ar putea merge în Parlament. Dan Barna, ministru de Externe, Mihai Goțiu, ministrul Mediului
Miniștrii cu care premierul desemnat, Dacian Cioloș, ar putea merge în Parlament. Dan Barna, ministru de Externe, Mihai Goțiu, ministrul Mediului
Conducerea USR aprobă duminică programul de guvernare şi lista membrilor Cabinetului Cioloş. Printre variantele de lucru discutate în şedinţa Biroului Naţional al partidului se numără Dan...
George Simion se compară cu liderul maghiar Viktor Orban, într-un interviu dat pentru Euronews
George Simion se compară cu liderul maghiar Viktor Orban, într-un interviu dat pentru Euronews
Euronews îi face un portret lui George Simion, lider al partidului Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), cel care desena zidurile clădirilor cu mesajul "Basarabia e România" în culorile...
Sursa: Ziare.com