Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Victoria Nuland a parasit Departamentul de Stat al SUA

Miercuri, 25 Ianuarie 2017, ora 10:38
24440 citiri
Victoria Nuland a parasit Departamentul de Stat al SUA
Foto: Hepta.ro

Victoria Nuland, asistentul secretarului de stat al Statelor Unite pentru Europa si Eurasia, a parasit acest post, la scurt timp dupa investirea noului presedinte american Donald Trump.

Potrivit Profit.ro, Nuland a fost inlocuita de adjunctul sau, John Heffern.

Reprezentanti ai Departamentului american de Stat nu au specificat insa daca Nuland si-a dat demisia sau daca a fost inlocuita de noua aministratie americana.

Saptamana trecuta, Reuters scria ca Nuland tocmai aparuse pe lista partiala a celor dorit in continuare in functie de echipa de tranzitie prezidentiala, dupa investirea lui Trump, insa un oficial american a spus ca lui Nuland nu i s-a cerut niciodata de catre echipa de tranzitie sa ramana si ca ea nu stia ca numele sau apare pe o asemenea lista.

In ultimii ani, Victoria Nuland a fost unul dintre numele legate de politica romaneasca, la scurt timp dupa ce si-a inceput mandatul si dupa "martea neagra" din Parlamentul Romaniei, fiind unul dintre cei mai vocali oficiali straini care au condamnat coruptia din tara noastra.

De asemenea, oficialul american i-a indemnat pe romani sa lupte in continuare pentru independenta sistemului de justitie.

Nuland (SUA): Pregatim procurori romani. Coruptia ramane o problema

Victoria Nuland, la Cotroceni: A laudat progresele substantiale din lupta impotriva coruptiei (Video)

Victoria Nuland, la prima intalnire cu Iohannis: Vi se datoreaza, am venit sa va vad UPDATE

La inceputul anului 2014, Victoria Nuland a fost implicata intr-un moment controversat, dupa ce a facut afirmatii mai putin diplomatice referitoare la Uniunea Europeana. Intr-o inregistrare audio postata pe Youtube, intr-o discutie cu ambasadorul SUA la Kiev pe tema modului de gestionare a crizei din Ucraina, se aude o voce care ii este atribuita lui Nuland spunand "Fuck the EU".

Victoria Nuland fusese nominalizata pentru aceasta functie in luna mai 2013 si a depus juramantul in luna septembrie 2013.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Victoria Nuland plecat Departament de Stat, #Nuland demisie Departament de Stat, #Victoria Nuland Romania, #Victoria Nuland coruptie Romania , #America
Comentarii
Poza pilula
pilula
rank 5
a disparut fac Europa... a facut prea multe boacane... ia o pauza...
Poza imbacsitul
imbacsitul
rank 5
Aceasta stire ar putea sa-i faca fericiti pe domnii Dragnea si pe