Violatorul din New York e o vedeta TV din Franta

Duminica, 01 August 2010, ora 11:45
3252 citiri
Violatorul din New York e o vedeta TV din Franta
Foto:sky news

Un barbat arestat in New York pentru violarea unei turiste si hartuirea mai multor femei a fost identificat ca fiind un prezentator TV francez.

Hugues-Denver Akassy a fost arestat marti, dupa ce a violat o femeie, pe care a invitat-o la un picnic in parcul New York Riverside. Pe site-ul barbatului scrie ca este un jurnalist premiat cu diferite trofee si producator executiv al unui program transmis de televizunea franceza Orbite TV, arata Sky News.

Turista, de origine rusa, sustine ca a acceptat sa iasa cu barbatul la un picnic, dupa ce s-a intalnit cu el intr-un mall. Dupa picnic, aceasta sustine ca Hugues-Denver Akassy a violat-o. Avocatul barbatului spune ca acuzatul recunoaste ca a facut sex cu turista, dar ca a fost de comun acord.

Barbatul a fost arestat, iar cautiunea a fost stabilita la 100.000 de dolari. In afara de acuzatia de viol, acesta este acuzat ca a hartuit mai multe femei.

In 2009, a fost acuzat pentru prima data de hartuire, cand a urmarit pe o strada o femeie de 33 de ani, iar in momentul in care aceasta l-a refuzat, a inceput sa tipe la ea.

Barbatul, in varsta de 42 de ani, este acuzat si ca i-a trimis un e-mail jignitor unei alte femei in care i-a scris ca "esti o fata retardata si patetica. Ti-ai dobandit o reputatie ca fiind respingatoare si dezgustatoare. Nu meriti atentia mea".

O a treia acuzatie a fost facuta in urma cu o saptamana, cand a fost gasit pe scara de incendiu a unei femei de 33 de ani.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#vedeta Franta violator SUA, #vedeta TV violator, #violator New York , #America