Warner Brothers a donat bani familiilor victimelor atacului armat din Colorado

Marti, 24 Iulie 2012, ora 23:55
1904 citiri
Warner Brothers a donat bani familiilor victimelor atacului armat din Colorado
Foto: tvovermind.com

Studiourile Warner Brothers Pictures au donat o suma importanta de bani pentru familiile victimelor atentatului din Colorado. Momentan suma nu a fost dezvaluita.

Potrivit Denver Post, banii vor fi folositi pentru necesitatile pe termen scurt sau lung ale familiilor victimelor.

Imediat dupa atentat, studiourile Warner Brothers au publicat un comunicat prin care si-au exprimat regretul pentru tragedia produsa la premiera filmului "The Dark Knight Rises".

Atac armat in SUA: Criminalul s-a inspirat chiar din filmul cu Batman

"Warner Brothers isi exprima regretul pentru tragedia produsa in Colorado. Suntem alaturi de familiile indurerate care si-au pierdut persoanele iubite in atacul armat", se arata in comunicat.

De asemenea, regizorul filmului, Christopher Nolan, compozitorul Hans Zimmer si actorii Christian Bale si Anne Hathaway au trimis condoleante familiilor.

Criminalul din Colorado la tribunal: Par rosu de Joker si ochi obositi

James Holmes, 24 de ani, atacatorul suspectat de uciderea cu brutalitate a celor 12 persoane in cinematograful din Aurora a aparut in fata judecatorilor intr-un mod ciudat. Cu parul vopsit intr-o nunanta nefireasca de rosu si ochii obositi, Holmes a stat in tacere in timp ce judecatorul de la tribunalul Arapahoe l-a sfatuit cu privire la caz.

Holmes, care a adoptat aceasta culoare de par pentru a semana mai mult cu personajul Joker din seria Batman, a fost retinut pentru crima. Lunea viitoare ii vor fi aduse la cunostinta acuzatiile, procurorii anuntand ca vor cere pedeapsa cu moartea. In schimb, avocatii apararii vor pleda, cel mai probabil, pentru nebunia clientului lor.

In urma atentatului, 12 persoane au murit, iar alte 58 au fost ranite.

Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#Warner Brothers donatie familii, #Warner Brothers doneaza bani familii indoliate, #atac armat cinematograf Colorado , #America
Comentarii
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5