Cele șapte mega-proiecte cu care Arabia Saudită va deveni superputere economică. Costul: 1 trilion de lire sterline
International / Arabia Saudita
De la mașini zburătoare până la cele mai înalte zgârie-nori din lume, Arabia Saudită cheltuiește 1 trilion de lire sterline într-o încercare îndrăzneață de a deveni „centrul lumii”. Prin investiții masive ca parte a Arabia Saudită Vision 2030, țara își extinde economia dincolo de petrol, creează locuri de muncă și ...
Arabia Saudită ”denunţă orice operaţiune terestră desfăşurată de Israel, ca urmare a ameninţărilor pentru viaţa civililor palestinieni”
Sambata, 28 Octombrie 2023, ora 22:39 - Arabia Saudită ”denunţă orice operaţiune terestră desfăşurată de Israel, ca urmare a ameninţărilor pentru viaţa civililor palestinieni”
International / Arabia Saudita
Arabia Saudită a avertizat sâmbătă Israelul împotriva oricărei noi operaţiuni militare terestre în Fâşia Gaza, denunţând o încălcare "nejustificată" a dreptului internaţional,...
„Încurajarea” făcută de premierul britanic Rishi Sunak prințului moștenitor al Arabiei Saudite: „Vom lucra împreună pentru a asigura stabilitatea”
Vineri, 20 Octombrie 2023, ora 06:47 - „Încurajarea” făcută de premierul britanic Rishi Sunak prințului moștenitor al Arabiei Saudite: „Vom lucra împreună pentru a asigura stabilitatea”
International / Arabia Saudita
Premierul britanic Rishi Sunak şi prinţul moştenitor al Arabiei Saudite, Mohammed bin Salman, au fost de acord, joi, în cadrul întâlnirii lor, că "pierderea de vieţi nevinovate în Israel...
Ridicarea a două noi puteri mondiale: Mutarea neașteptată de a ieși de pe orbita SUA
Joi, 24 August 2023, ora 02:30 - Ridicarea a două noi puteri mondiale: Mutarea neașteptată de a ieși de pe orbita SUA
International / Arabia Saudita
Două state din Golf bogate în petrol fac o mutare neașteptată în prezent și își redefinesc relația de durată cu Statele Unite, construind ”poduri cu toată lumea” și devenind niște...
Raportul Human Rights Watch care acuză Arabia Saudită de uciderea a sute de migranți: ”Au tras în noi ca o ploaie”
Marti, 22 August 2023, ora 11:32 - Raportul Human Rights Watch care acuză Arabia Saudită de uciderea a sute de migranți: ”Au tras în noi ca o ploaie”
International / Arabia Saudita
Sute de migranţi din Cornul Africii care se aflau în drum către Arabia Saudită prin Yemen au fost ucişi în perioada martie 2022-iunie 2023 de către grăniceri saudiţi cu armament exploziv...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Arabia Saudita . Această zonă va concentra articolele categoriei International din Ziare.Com care au subiectul principal: Arabia Saudita.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Arabia Saudita, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria International , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.