Ucigasul din Las Vegas paria cate un milion de dolari pe noapte si suferea de anxietate

Luni, 09 Octombrie 2017, ora 19:25
17517 citiri
Ucigasul din Las Vegas paria cate un milion de dolari pe noapte si suferea de anxietate
Foto: Hepta.ro

Incep sa iasa la lumina amanunte despre Stephen Paddock, cel care in urma cu o saptamana a ucis cu sange rece, dintr-un hotel din Las Vegas, aproape 60 de oameni, ranind peste 500. Barbatul in varsta de 64 de ani obisnuia sa parieze in cazinouri toata noaptea, ziua dormind.

Conform propriei declaratii, datand de acum trei ani, cand a dat un judecata un hotel, dupa ce a alunecat si a cazut pe un hol, obisnuia sa parieze si cate un milion de dolari pe noapte, arata CNN, care a ajuns in posesia depozitiei sale de atunci.

In plus, obisnuia sa ia Valium pentru anxietate, medicament prescris de un medic la care mergea regulat.

Nu se stie cat de des lua acest medicament. Conform Las Vegas Review-Journal, medicul Steven P. Winkler i-a prescris inclusiv diazepam in iunie.

Din depozitia de 97 de pagini, studiata in prezent de FBI, reiese felul in care se vedea pe sine insusi Stephen Paddock. Recunostea ca nu ii placea sa dea bacsis chelneritelor, motiv pentru care venea in cazinou cu propria bautura de acasa.

La acea vreme, Paddock se descria ca fiind mereu in miscare, intre California, Nevada, Texas si Florida, fiind pe drumuri chiar si trei saptamani dintr-o luna. De altfel, mai mult statea in cazinouri, care ii puneau la dispozitie gratuit camere in 95% din cazuri. E o practica folosita de cazinouri in cazul clientilor fideli.

In depozitia sa, Paddock spune despre el ca, la un moment dat, era "cel mai mare jucator de poker din lume". "De unde stiu asta?", intreaba retoric Paddock. "Pentru ca stiu destui jucatori de video poker care joaca pe sume mari. Nimeni nu a jucat pe cat am jucat eu", mai spune el.

Intrebat ce sume juca intr-o noapte, acesta raspunde: "un milion de dolari". "Asta inseamna o gramada de bani", spune un avocat, la care Paddock da replica: "Nu, nu inseamna o gramada de bani".

Paddock, care pare arogant si sarcastic din raspunsurile date avocatilor, mai afirma ca, intr-o perioada, juca 14 ore zi, in medie, 365 de zile pe an. "Jucam toata noaptea, ziua dormeam", spune el.

Intrebat daca ajunge vreodata la piscina, acesta afirma ca nu, chiar daca se imbraca mereu in slapi si pantaloni scurti.

In depozitie se arata ca Paddock a crescut "mai mult in California", a facut liceul in Los Angeles si facultatea la Cal State Northridge. Inainte de a investi in imobiliare, a lucrat o vreme pentru fiscul american. Nu a vrut sa spuna insa din ce ocupatie a facut avere, el fiind multimilionar.

Citeste si ce spune prietena atacatorului despre el.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Stephen Paddock anxietate, #Stephen Paddock amanunte, #detalii Stephen Paddock, #Stephen Paddock bani, #Stephen Paddock pariuri cazinou , #atac armat SUA