Atentante in Norvegia: Atacatorul il admira pe Vlad Tepes

Duminica, 24 Iulie 2011, ora 21:13
13567 citiri
Atentante in Norvegia: Atacatorul il admira pe Vlad Tepes

Anders Behring Breivik, in varsta de 32 de ani, cel care a comis sangeroasele atentate din Norvegia, planuia aceste atacuri inca din 2009 si printre conducatorii pe care ii admira se afla si Vlad Tepes, pe care l-a numit "un geniu al razboiului psihologic".

"Vlad Tepes a fost un geniu al razboiului psihologic. Ceea ce a lasat el in urma merita sa fie studiat in scolile de relatii publice, stiinte politice, psihologie sociala, in scolile militare etc. Ca orice alt conducator, el a avut doi inamici: problemele interne si tradarea si agresorii islamici din exterior care ii amenintau tara.

A reusit sa isi infranga dusmanii din exterior, folosind acelasi nivel de cruzime ca orice alt conducator din vremea sa, dar a fost un adevarat maestru in a inscena cruzimea pentru a obtine efectul maxim. A fost cel mai mare maestru al imagologiei, sute de ani inainte ca aceasta stiinta sa fie descoperita si teoretizata", scria Anders intr-un manifest, care are peste 1.500 de pagini, unde isi impartaseste planurile si idealurile, publicat intr-un video pe Live Leak (n.red. minutul 08:12).

Anders Behring Breivik lupta impotriva "multiculturalismului sau marxismului cultural", impotriva Islamului, despre care sustinea ca "se pregateste sa preia Europa".

Acesta sustine ca multiculturalismul a fost creat pentru a distruge cultura, traditiile, identitatea europeana si crestinismul european. De asemenea, Anders era si impotriva islamului si era de parere ca musulmanii sunt mai multi decat europenii, in Europa, si avanseaza ideea unui "jihad" european.

Drept urmare, da exemple de conducatori care au luptat pentru crestinism, pe lista aflandu-se si Vlad Tepes, scriu cei de la Nach Richten.

Anders ii mai admira si pe regele polonez Ioan Sobieski, Richard Inima de Leu, Jacques de Molay, tarul Nicolae si Cavalierii Templieri. "Inainte de a putea incepe cruciada noastra, trebuie sa decimam marxismul cultural", mai nota acesta.

Atentate in Norvegia: Teroristul recunoaste ca a comis crimele "oribile, dar necesare"

In manifest, atentatorul si-a exprimat dorinta de a fi numit cel mai mare monstru din istorie. Duminica, Anders a recunoscut atacurile si le-a spus autoritatilor ca a comis 92 de crime "oribile, dar necesare".

Citeste si:
Gabriela Firea continuă atacurile la adresa lui Nicușor Dan: „Capitala este abandonată de falşii salvatori şi toate proiectele majore sunt blocate!”
Gabriela Firea continuă atacurile la adresa lui Nicușor Dan: „Capitala este abandonată de falşii salvatori şi toate proiectele majore sunt blocate!”
Fostul primar al Capitalei și actual lider al PSD Bucureşti Gabriela Firea a lansat joi, 18 august, un nou atac la adresa actualului edil Nicușor Dan, afirmând că Capitala este „abandonată...
PNL l-a recrutat pe unul din vechii grei ai PDL-ului. Liviu Negoiță, semne de revenire în politica mare
PNL l-a recrutat pe unul din vechii grei ai PDL-ului. Liviu Negoiță, semne de revenire în politica mare
PNL Sector 2 l-a înscăunat pe fostul lider PDL și primar al Sectorului 3 Liviu Negoiță la fruntea Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali Filiala Sector 2. Anterior, acesta a fost membru PMP...