Ziare.com

Amenintare cu bomba la Bruxelles - redactia publicatiei Le Soir, evacuata

de Valentin Dimitriu
Duminica, 11 Ianuarie 2015, ora 17:36

   

Amenintare cu bomba la Bruxelles - redactia publicatiei Le Soir, evacuata
Cladirea in care functioneaza redactia cotidianului Le Soir din Bruxelles a fost evacuata, duminica dupa-amiaza, in urma unei amenintari telefonice.

"Redactia voastra va sari in aer!", le-a spus un anonim jurnalistilor din Belgia. Acesta s-a declarat iritat de felul in care publicatia a acoperit atentatele din Paris, de la Charlie Hebdo, informeaza Le Soir.

Barbatul, care s-a declarat a fi de extrema stanga, a reclamat prezentarea excesiva a revistei de satira de dreapta in presa.

Cladirea a fost imediat evacuata, iar la fata locului au sosit fortele de ordine, care trebuie sa verifice acum fiecare colt al cladirii.

UPDATE: Amenintarea cu bomba ar fi fost facuta de Thierry Carreyn, un recidivist de 53 ans, care a pus o bomba si in 1999, intr-o cabina telefonica de langa cladirea Vlaams Blok.

Amenintarea cu bomba de la Bruxelles vine in momentul in care in oras tocmai a inceput un mars similar cu acela de la Paris, in memoria celor ucisi in atentatele din capitala Frantei.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 5049 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente
 

 

NU stiu daca nu se exagereaza cumva

cu evacuarile cladirilor ca urmare a unui telefon. Sigur, exista o tensiune creata de atentatele din ultimile zile, insa aceste disproportionate actiuni ale autoritatilor dau apa la moara si celor mai :distrati" din fire, care vor doar sa vada zeci de masini speciale ale autoritatilor inghesuite in fata respectivelor cladiri, oamenii evacuati, tot felul de echipamente si tot felul de echipati cu arme, cu scuturi, cu ce mai au ei, iar dupa ore de cautari sa apara vorbitorul autoritatilor si sa spuuna ca a fost o alarma falsa. Daca ar suna un "distrat" la telefon si ar spune ca in cladirea X exista arme, bombe, gaze, ce stie el, cel mai corect ar fi sa i se spuna; da, ce spui tu este interesant, dar daca esti tu sigur de asta, ca acolo sunt arme, bombe, etc. vino tu aici, sau deplaseaza-te la un oficiu al Politiei si spune-o direct acolo, fara telefon.

 

Asta este procedura standard. Tu ai mai ramane in birou daca

ai primi un telefon de amenintare? Ti-ai asuma raapunderea de a le spune subalternilor ca nu e o certitidine si ca nu e cazul sa-si paraseasca locul de munca? Forumul a devenit un loc unde se posteaza multe randuri negandite si mai ales indecente.

Cladirea e socialista

Fara nici un semn de distinctie .
Oricum. abia acum imi plac arabii. Cind puneam cerere de azil politic, ziceau ca nu am motive . Ceausescu e un conducator drept . In franta au vrut sa ma dea inapoi pe mina securistilor romani. Dar arabii c care am fost la tribunal, toti au primit permis de sedere si /sau azil.
Franta si belgia sint deja ocupate de Islam si francezii ar trebui sa fie mai buni. Sa le dea nevestele , bani de tgari si de halva. Si ce mai cer ei. Ca de nu, franta va fi in flacari. Mai ieri franta zicea ca Israel sa dea pamint pt pace la arabi. A dat si tot nu a fost pace , Dar cind arabii s-au rasculat si au cerut pamint in Nordul Parisului, nu le-au dat si asta nu e bine ! Trebuie sa le dea pamint pt pace ! Apoi vedem cum merge teoria ! Si pe romani ii critica ca nu au educat tiganii. Acum tiganii sint la ei si sa-i educe !

 

Se inmulteste Lumea dezaxatilor,a unor oameni bolnavi psihic!

Care in numele asa zisului "Duh Sfant", continua sa omoare oameni nevinovati.Fiecare tara are asemenea monstrii periculosi, care ar trebui urgent indentificati si trimisi urgent la spitalele de nebuni pentru a fi tratati.Shalom

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor