Atentate teroriste la Paris: Mesajul trupei Eagles Of Death Metal, care concerta la Bataclan

Joi, 19 Noiembrie 2015, ora 11:46
6267 citiri
Atentate teroriste la Paris: Mesajul trupei Eagles Of Death Metal, care concerta la Bataclan
Foto: Facebook/Eagles of Death Metal

Dupa mai multe zile in care membrii trupei Eagles Of Death Metal, care concertau la Betaclan in urma cu aproape o saptamana, cand au avut loc atentatele din Paris, au pastrat tacerea, acestia au transmis un mesaj pe o retea de socializare.

Povestea tinerilor romani ucisi de teroristi la Paris

"In timp ce membrii trupei sunt in siguranta, suntem ingroziti si inca incercam sa intelegem si sa ne impacam cu ce s-a intamplat in Franta. Gandurile si inimile noastre sunt in primul rand alaturi de fratele nostru Nick Alexander, camarazii nostri de la casa de inregistrari Thomas Ayad, Marie Mosser si Manu Perez si toti prietenii si fanii ale caror vieti au fost luate in Paris, alaturi de prietenii lor, familii si cei iubiti", au scris pe Facebook membrii trupei Eagles of Death Metal. Desi niciunul dintre membrii trupei nu si-a pierdut viata in atentate, oameni din echipa lor au murit.

Atentate teroriste la Paris: Se pregatea un alt atac. Liderul teroristilor ar putea fi mort (Video)

"Desi suntem uniti in durere cu victimele, fanii, familiile, locuitorii Parisului si toti cei afectati de terorism, suntem mandri sa fim solidari impreuna, cu noua noastra familie, uniti de un tel comun si de compasiune", se mai arata in mesajul postat la cateva zile de la atentatele in care au murit 129 de oameni, peste 350 de persoane fiind ranite.

Imediat dupa atentatele din Paris, trupa a avut o postare pe aceeasi retea de socializare, in care afirma ca e alaturi de toti cei "implicati in aceasta tragica situatie".

"Am vrea sa multumim politiei franceze, FBI, departamentelor de stat americane si franceze si mai ales celor care s-au aflat la punctul zero cu noi, care au ajutat cum au putut in timpul acestei incercari inimaginabile, aratand ca iubirea pune in umbra raul", continua postarea de azi.

#Jesuischien - Diesel, catelul erou de la Paris, omagiat in intreaga lume

Rockerii au mai anuntat ca toate show-urile lor au fost anulate pentru moment. Printre concertele anulate s-a aflat si unul pe care ar fi trebuit sa-l sustina in Zurich, Elvetia, miercuri, si unul care ar trebui sa aiba loc joi in Munchen, Germania. Alte trupe, insa, au anuntat ca abia asteapta sa concerteze la Bataclan, indata ce sala va fi redeschisa.

Foarte multi artisti au transmis mesaje dupa tragedia din Paris, printre acestia aflandu-se Jean Michel Jarre, Cher sau Eddie Vedder, solist al trupei Pearl Jam.

Miercuri a avut loc o interventie a fortelor speciale franceze in cartierul Saint-Denis din nordul Parisului. Tinta operatiunii ar fi fost Abdelhamid Abaaoud, teroristul considerat creierul atentatelor de saptamana trecuta de la Paris. Dupa incheierea operatiunii s-a anuntat ca acesta nu se afla printre cei arestati de politisti.

In schimb, au fost arestate opt persoane in aceasta operatiune, iar doua persoane au murit - o femeie care s-a aruncat in aer si un barbat despre care unele surse sustin ca ar fi chiar liderul teroristilor a fost impuscat.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#mesaj Eagles of Death Metal, #mesaj trupa atentate Paris, #trupa canta atentate Paris , #atentat Paris