Atentate teroriste la Paris: Un jurnalist roman se afla printre raniti. Este in stare grava la spital

Sambata, 14 Noiembrie 2015, ora 04:47
6334 citiri
Atentate teroriste la Paris: Un jurnalist roman se afla printre raniti. Este in stare grava la spital
Foto: Twitter/Haiz

Un jurnalist roman care lucreaza la France 24 se afla printre victimele atacurilor de vineri seara de la Paris, el fiind internat in stare grava, anunta, pe Facebook, apropiati ai acestuia.

"Andrei Marian Mihai este un jurnalist roman care lucreaza la France 24. Acum el se afla in coma indusa in urma atentatelor de la Paris. Sa ne rugam pentru viata sa!", scrie, pe Facebook, o prietena a jurnalistului.

Un alt cunoscut al romanului scrie: "TEROARE la Paris... Mai multe atentate au zguduit capitala Frantei in aceasta seara. Doua explozii s-au auzit langa Stade de France, chiar in timpul meciului de fotbal Franta - Germania. Se vorbeste de zeci de morti si raniti... S-a declarat stare de urgenta si granitele Frantei au fost inchise. Printre raniti se afla si un ziarist de origine romana de la France 24, Andrei Marian Mihai. La Londra, pasarela de deasupra stadionului Wembley a fost colorata in rosu, alb, albastru in semn de solidaritate cu poporul francez. Dumnezeu sa vegheze asupra celor raniti!".

Carnagiu in Paris - LIVE

Potrivit informatiilor de pe pagina sa de Facebook, Andrei Marian Mihai are 30 de ani, locuieste la Paris si este jurnalist la France 24 din luna februarie a acestui an.

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) nu a comunicat, pana la ora transmiterii acestei stiri, daca printre victimele de la Paris se afla si romani.

MAE a transmis ca Ambasada Romaniei la Paris a intreprins, in regim de urgenta, demersurile pe langa autoritatile franceze pentru a obtine informatii suplimentare legate de atacurile din capitala Frantei si pentru a verifica daca printre victime se afla cetateni romani.

"In urma atacurilor soldate cu victime, care au avut loc in capitala Frantei la 13 noiembrie 2015, Ambasada Romaniei la Paris a intreprins, in regim de urgenta, demersurile legale pe langa autoritatile franceze competente pentru a obtine informatii suplimentare si pentru a verifica daca printre victimele atacurilor se afla si cetateni romani.Verificarile sunt in curs, iar misiunea diplomatica romana este in legatura permanenta cu autoritatile locale in acest caz", se preciza intr-un comunicat de presa al MAE.

Cel putin 140 de persoane au fost ucise in urma mai multor atentate comise vineri seara la Paris.

Presedintele Francois Hollande a decretat starea de urgenta pe intreg teritoriul Frantei si a dispus inchiderea temporara a frontierelor.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#jurnalist roman ranit Paris, #atentate Paris jurnalist roman , #atentat Paris
Comentarii
Poza John the true
John the true
rank 5
Atacul a fostintr-o zi de : VINERI 13. Edificator ,nu ?
Poza antim
antim
rank 5