Mars istoric la Paris Un ziar ultra-ortodox a scos femeile din poza cu liderii lumii (Foto)

Marti, 13 Ianuarie 2015, ora 12:38
9605 citiri
Mars istoric la Paris Un ziar ultra-ortodox a scos femeile din poza cu liderii lumii (Foto)
Foto: mediaite.com

Un ziar a modificat o fotografie in care apareau peste 50 de lideri ai lumii, la marsul istoric de la Paris, astfel incat au fost scoase din imagine toate femeile prezente.

The Announcer, o publicatie evreiasca ultra-ortodoxa din Israel, le-a scos din poza inclusiv pe Angela Merkel, cancelarul german, Anne Hidalgo, primarul Parisului, si pe Federica Mogherini, inaltul reprezentant UE pentru Afaceri Externe.

Mars istoric in Franta. Aproape 3,7 milioane de oameni pe strazi - imagini impresionante (Galerie foto & video)

Mediaite, care prezinta poza initiala si imaginea trucata aparuta in publicatia israeliana, precizeaza ca este "surprinzator" ca in fotografia trucata apare liderul palestinian, Mahmoud Abbas.

Fotografia originala

Fotografia trucata

Aproximativ 3,7 milioane de oameni au participat, duminica, la un mars al solidaritatii in Franta. Numai in Paris au iesit pe strazi 1,5 milioane de oameni, potrivit organizatorilor evenimentului.

Ministrul de Interne a anuntat ca evenimentul este unul fara precedent in istoria Frantei, astfel ca este imposibil de comunicat o cifra oficiala a celor care s-au aflat duminica pe strazi. Totusi, ultima estimare vorbeste de circa 3,7 milioane de oameni, un record absolut pentru Franta.

Manifestatia din Paris, organizata in memoria celor 17 victime ale atentatelor teroriste comise saptamana trecuta in Franta, a adunat aproximativ 50 de lideri straini, printre care si presedintele roman Klaus Iohannis.

Au mai fost prezenti presedintele Consiliului European, Donald Tusk, premierul Marii Britanii, David Cameron, cel spaniol, Mariano Rajoy, al Italiei, Matteo Renzi, cel al Turciei, Ahmet Davutoglu, presedintele ucrainean Petro Porosenko, presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si cancelarul german, Angela Merkel.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu si liderul palestinian Mahmoud Abbas au participat si ei la mitingul de solidaritate de la Paris.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#mars Paris femei, #ziar Israel femei Paris, #lideri mars Charlie Hebdo , #atentat Paris