Nou atac armat la Paris: O politista impuscata a murit

Joi, 08 Ianuarie 2015, ora 12:10
9013 citiri
Nou atac armat la Paris: O politista impuscata a murit
Foto: La Voix du Nord

Politista ranita, joi dimineata, in urma atacului care a avut loc in zona periferica Porte de Chatillon a Parisului, a murit.

Tanara de 25 de ani fusese grav ranita joi dimineata, anunta Direct Matin.

Ea era in stare critica, fiind impuscata in spate. Politista a murit la spital, din cauza ranilor.

Cel de-al doilea ranit este, de asemenea, in stare grava, informeaza 20 Minutes. BBC sustine, citand AP, ca cea de-a doua victima era maturaror pe strada.

Suspectul se afla inca in libertate, contrar primelor informatii aparute, conform carora acesta ar fi fost prins. De asemenea, sursa citata mai sus anunta ca barbatul era imbracat in negru.

Ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, a anuntat ca la putin timp dupa ce au avut loc impuscaturile a fost retinut un barbat, dar ca acesta nu era cel care a tras.

Noi focuri de arma pe strazile Parisului: Politisti impuscati

Deocamdata nu se stie daca incidentul de astazi a avut legatura cu atentatul de miercuri de la sediul redactiei revistei satirice Charlie Hebdo, in urma caruia au murit 12 persoane.

Victimele de miercuri sunt Jean Cabut - caricaturist; Georges Wolinski - caricaturist; Stephane Charbonnier, caricaturist; Bernard Verlhac (Tignous) - caricaturist; Philippe Honore - caricaturist; Bernard Maris - economist si cronicar; Mustapha Ourrad - corector; Elsa Cayat - psihanalist; Michel Renaud - fostul director de cabinet al primarului din Clermont; Ahmed Meradet - agent de politie; Franck Brinsolaro - brigadier in serviciul de protectie si Frederic Boisseau - om de serviciu.

#politista murit atac Paris, #atac armat Paris, #atentat redactie revista Paris , #atentat Paris