Romanca din Paris, trezita din somn de impuscaturi: Se trage in prostie, Politia a spus sa nu iesim din case (Video)

Miercuri, 18 Noiembrie 2015, ora 14:32
3135 citiri
Romanca din Paris, trezita din somn de impuscaturi: Se trage in prostie, Politia a spus sa nu iesim din case (Video)
Foto: Facebook/Lili Fildan Rosus

O romanca din Paris a fost ingrozita in noaptea de marti spre miercuri, cand in cartierul in care locuieste s-au auzit impuscaturi si explozii. Mai tarziu a aflat ca era vorba despre operatiunea fortelor speciale franceze, desfasurata in cartierul Saint-Denis, pentru prinderea unor suspecti ai atentatelor de saptamana trecuta.

Lili Fildan Rosus a fost trezita din somn de zgomotul impuscaturilor. Romanca a scris pe pagina sa de Facebook, in toiul noptii, ca "se trage in prostie", marturisind ca este speriata.

"E ora 4:42 si de 15 minute se trage in prostie....nu stiu ce se intampla...nu-i nimeni pe strada...nu se aud numai focuri. Am sunat la politie si mi-au spus sa nu iesim afara... Mi-au confirmat ca se trage in Saint Denis Basilique", a scris pe Facebook Lili Fildan Rosus.

Romanca a postat pe reteaua sociala si un clip filmat in timpul asaltului trupelor franceze. Desi in imagini se vede doar o strada pustie, pe fundal se aud zgomote puternice de la focurile de arma.

E ora 4:42 si de 15 minute se trage in prostie....nu stiu ce se intampla...nu-i nimeni pe strada...nu se aud numai...

Posted by Lili Fildan Rosus on Tuesday, November 17, 2015

O interventie a fortelor speciale franceze a avut loc, in noaptea de marti spre miercuri, in cartierul Saint-Denis din nordul Parisului.

Presa franceza a relatat ca tinta operatiunii ar fi fost Abdelhamid Abaaoud, teroristul considerat creierul atentatelor de saptamana trecuta de la Paris. Din primele informatii, insa, el nu se afla printre cei arestati de politisti in operatiunea de miercuri.

Focuri de arma si explozii la Paris: Teroristi "neutralizati", o femeie kamikaze s-a aruncat in aer

Mai multe impuscaturi si explozii au rasunat in noapte, trezindu-i pe locatarii din zona. Parchetul din Paris a confirmat, intr-un comunicat, ca in cadrul operatiunii au fost arestate sapte persoane, iar o femeie-kamikaze, baricadata in apartament, a murit dupa ce si-a detonat centura cu explozibili. Ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, a confirmat ca inca un suspect a fost impuscat mortal.

De asemenea, Politia franceza a informat pe Twitter ca cinci politisti au fost raniti usor in cadrul operatiunii. Ulterior, postul de televiziune BFMTV a informat ca un al saselea membru al fortelor de ordine a fost ranit.

D.T.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#romanca Paris operatiune, #romanca Paris teroristi , #atentat Paris