Un parlamentar i-a trimis amantei fotografii cu penisul intr-un pahar cu vin

Autor: Ana Ilie
Marti, 06 August 2013, ora 13:15
7908 citiri
Un parlamentar i-a trimis amantei fotografii cu penisul intr-un pahar cu vin
Foto: Courier-Mail

Seful comitetului parlamentar pentru etica din Queensland, Australia, a fost nevoit sa demisioneze dupa ce a recunoscut ca a trimis unei femei care nu este sotia sa mesaje care includeau o fotografie a penisului sau intr-un pahar cu vin rosu.

Parlamentarul partidului Liberal National, Peter Dowling, a fost acuzat de un cotidian australian ca are o relatie extraconjugala ce dureaza de doi ani si ca i-a trimis amantei fotografii indecente prin intermediul telefonului, scrie Guardian.

Femeia a luat mesajele explicite ale amantului si i le-a trimis, intr-o scrisoare, presedintelui Parlamentului, Fiona Simpson. Amanta s-a suparat ca iubitul sau nu s-a tinut de promisiune sa se casatoreasca cu ea, cu toate ca i-a cunoscut mama si i-a jurat ca vor fi impreuna in cele din urma.

Cotidianul Courier-Mail din Brisbane a publicat acuzatiile femeii, declansand demisia lui Dowling. Acesta s-a vazut nevoit sa-si ceara scuze de la familie (sotia si cei doi copii) si prieteni, si-a recunoscut vina si a cerut ca familia lui sa fie lasata in pace cat isi revine dupa scandal.

Printre fotografiile cu care parlamentarul isi incita amanta se numara una inexplicabila, in care isi varase penisul intr-un pahar cu vin rosu, o alta la fel de enigmatica, in care se pregateste sa bea din paharul respectiv, dar si imagini relativ mai "cuminti", cu zona sa genitala, alternativ goala si echipata in boxeri gri.

Amanta sa l-a parat presedintelui parlamentului ca a utilizat banii contribuabililor pentru a-si alimenta relatia extraconjugala - a beneficiat de locuri mai scumpe in avion pentru ei amandoi, pe baza statutului sau de parlamentar, si a utilizat biroul parlamentar si alte birouri pentru a face sex.

"Datorez scuze familiei mele. Imi pare rau pentru durerea si rusinea pe care am provocat-o", a spus Dowling, marti dimineata, in Parlament.

"Nu sunt mandru de evenimentele publicate in ziar. Nu pot si nu voi apara nicio parte din acestea", a recunoscut parlamentarul, care a anuntat ca a demisionat din fruntea comisiei de etica pentru a putea fi investigat.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#parlamentar australian penis pahar vin, #Australia scandal sexual, #parlamentar scandal sexual , #Australia
Comentarii