Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Avion prabusit in Franta: Cine sunt victimele cumplitei tragedii - doi bebelusi, 16 elevi, un cantaret celebru, un viitor tata

Marti, 24 Martie 2015, ora 20:55
13235 citiri
Avion prabusit in Franta: Cine sunt victimele cumplitei tragedii - doi bebelusi, 16 elevi, un cantaret celebru, un viitor tata
Foto: Twitter/ActuSecours

Detalii despre identitatile pasagerilor aflati la bordul avionului Airbus A320 al companiei Germanwings, prabusit in Alpii francezi, au inceput sa apara, la ore bune de la producerea accidentului.

Printre cei 144 de pasageri s-ar fi aflat si baritonul Oleg Bryjak, de la opera din Dusseldorf, care s-a intors dupa ce a avut o reprezentatie in Barcelona, noteaza Mirror.

Acesta s-a nascut in Kazahstan, in fosta URSS, aparand pe scene ale operelor din intreaga lume, precum cele din Paris, Londra, Los Angeles si Tokio, potrivit site-ului sau.

De asemenea, la bord se mai aflau 16 elevi ai unui liceu german, impreuna cu doi profesori, dar si doi bebelusi.

Avion cu 150 de oameni la bord prabusit in Franta - LIVE

Printre pasageri se numara si un spaniol, tata a trei copii a carui sotie era din nou insarcinata si care lucra pentru firma germana Esprit, dar si trei locuitori din orasul Olot, doi dintre ei urmand sa reprezinte consiliul local la un targ alimentar din Koln. De altfel, se pare ca la targul Anuga FoodTec 2015 s-ar fi deplasat circa 20 dintre victime.

Totodata, la bord se mai aflau si doi angajati ai multinationalei Delphi, care mergeau la o intalnire, precum si angajati ai Fuji, Nutriesport, Inoxpa si Paramita, dar si doi soferi din Murcia, care se deplasau in Germania pentru a receptiona un camion, in Dusseldorf.

Un avion Airbus A320 s-a prabusit marti in sudul Frantei, in Alpi, in regiunea Digne. La bord se aflau 150 de persoane, care ar fi murit.

Avionul companiei Germanwings se deplasa pe ruta Barcelona-Dusseldorf. Initial s-a anuntat ca la bord se aflau 142 de pasageri si sase membri ai echipajului, insa ulterior cifra a crescut la 150. Oficialitatile franceze au anuntat ca nu exista supravietuitori in urma accidentului care a avut loc intr-o zona cu acces dificil.

La bord s-ar fi aflat, printre altii, 67 de germani, 45 de spanioli, un belgian si un olandez. Avionul apartinea companiei low-cost Germanwings, afiliata a companiei germane Lufthansa, si avea o vechime de 24 de ani. Website-ul specializat Flightradar24 a pierdut urma zborului Germanwings la ora locala 10.39 (11.39, ora Romaniei - n.red.), la altitudinea de peste 2.000 de metri. De asemenea, ar fi fost trimis un mesaj SOS la ora locala 10.47.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#pasageri avion prabusit Franta, #detalii avion prabusit Franta, #avion prabusit Franta, #avion Germanwings prabusit , #avion prabusit Franta