Avion prabusit intentionat in Franta: Copilotul ar fi asteptat un copil cu fosta iubita. De ce l-a parasit

Duminica, 29 Martie 2015, ora 21:36
11736 citiri
Avion prabusit intentionat in Franta: Copilotul ar fi asteptat un copil cu fosta iubita. De ce l-a parasit
Foto: Socialchannel.it

Iubita copilotului Andreas Lubitz, suspectat ca a prabusit intentionat avionul Germanwings, cu 150 de oameni la bord, in Alpii francezi, ar fi fost insarcinata.

Publicatia germana Bild, citata de Daily Mail, a relatat ca iubita aviatorului, Kathrin Goldbach, in varsta de 26 de ani, a aflat in urma cu doua saptamani ca asteapta un copil cu Lubitz, informatie pe care i-a comunicat-o si lui.

Totusi, tanara s-ar fi despartit de Andreas Lubitz din cauza personalitatii sale haotice, care a determinat-o sa ii fie teama de el.

Avion prabusit intentionat in Franta: Bunicul copilotului, medic pediatru din Romania - povestea familiei

"Incerca sa ii ordone cum sa se imbrace, cu ce barbati poate vorbi, chiar si cat de lungi sa fie fustele pe care le poarte. Era extrem de posesiv", a spus un prieten de-al cuplului.

Un alt apropiat de-al celor doi a declarat ca fata i-a marturist ca Andreas era foarte atent si bun cu ea, dar uneori avea schimbari de dispozitie. "A devenit tot mai tematoare cu timpul", a continuat acesta.

Se pare ca Goldbach si-a pierdut rabdarea si s-a despartit de Lubitz cu cateva saptamani inaintea dezastrului aviatica, dupa o relatie de sapte ani, cei doi urmand chiar sa se casatoreasca.

Kathrin Goldbach locuia inca in aceeasi casa cu Lubitz in momentul tragediei, insa jurnalistii germani au dezvaluit ca tanara isi cauta acum o alta locuinta.

Avion prabusit intentionat in Franta: Copilotul a fost depresiv, a primit ajutor psihiatric

Aventura cu o stewardesa

Totodata, Bild a scris ca Andreas Lubitz a avut o aventura de cinci luni cu o insotitoare de bord de la Germanwings pe nume Maria.

"Mereu cauta asigurari in legatura cu modul in care arata si in care era vazut de cei din jur", a marturisit stewardesa.

Ea este cea care a dezvaluit ca Lubitz i-a spus la un moment dat ca planuia un act atat de atroce incat numele sau va ramane in memoria colectiva pentru totdeauna.

Fosta iubita a copilotului Germanwings: Planuia de anul trecut ceva ce "va ramane in memoria tuturor"

Femeia a declarat ca Lubitz i-ar fi spus amenintator anul trecut: "Intr-o zi, voi face ceva care va schimba totul, iar apoi toti vor sti numele meu si si-l vor aminti".

Cand a auzit despre prabusirea avionului Germanwings de martea trecuta, tanara si-a amintit profetia amenintatoare a lui Lubitz. "N-am stiut ce a vrut sa spuna, dar acum are sens", a declarat femeia pentru Bild.

Ea a mai povestit ca Lubitz se trezea uneori noaptea urland "ne prabusim!". Problemele personale si comportamentul ciudat al pilotului au determinat-o pe tanara sa-l paraseasca speriata.

Lubitz, in concediu medical in ziua zborului

Aceste noi informatii vin in contextul in care procurorii germani au descoperit vinerea trecuta dovezi ca Andreas Lubitz a ascuns de angajatori faptul ca avea concediu medical pentru ziua zborului.

Avion prabusit intentionat in Franta: Copilotul se afla in concediu medical in ziua zborului

Adeverinta rupta ar demonstra ca Lubitz "a pastrat boala secreta de angajator si mediul sau profesional". Procurorii germani nu au dezvaluit de ce boala suferea Andreas Lubitz, insa presa germana a relatat ca aceasta ar fi fost o afectiune depresiva.

Totodata, politia germana a descoperit "un numar mare de medicamente" destinate tratamentului tulburarilor psihice, in urma perchezitiilor care au avut loc in casele aviatorului.

Avion prabusit in Franta: In casa copilotului s-au gasit medicamente pentru tulburari psihice

Vineri au aparut si alte detalii despre starea de spirit a copilotului care a prabusit intentionat avionul companiei Germanwings. Lubitz ar fi trecut printr-o criza existentiala, dupa ce se despartise de iubita.

Avion prabusit intentionat in Franta: Copilotul s-ar fi despartit recent de iubita, trecea printr-o criza

Procurorii francezi au explicat, joia trecuta, pe baza informatiilor obtinute de la cutia neagra recuperata de la locul accidentului avionului Germanwings, ca aeronava Airbus A320 cu 150 de persoane la bord a fost prabusita in mod deliberat de copilot.

Tragedia aviatica din Franta nu a fost un accident: Copilotul a prabusit intentionat avionul

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#iubita copilot insarcinata, #iubita copilot copil, #copilot Germanwings iubita gravida , #avion prabusit Franta