Avion doborat in Ucraina: Locul prabusirii devine atractie turistica

Duminica, 20 Iulie 2014, ora 22:40
3140 citiri
Avion doborat in Ucraina: Locul prabusirii devine atractie turistica

Locul prabusirii avionului Malaysia Airlines din estul Ucrainei a devenit o atractie turistica, dupa cum arata o fotografie publicata pe Twitter.

Kevin Bishop, producator al BBC News, a publicat pe pagina sa de Twitter o fotografie de la locul in care a cazut avionul MH17. In imagine apar mai multe persoane care fac pozei epavei avionului prabusit, aflata pe camp.

Kevin Bishop scrie pe Twitter ca locuitorii din zona se plimba printre ramasitele avionului si fac poze.

Aeronava MH17, care avea la bord 298 de persoane, s-a prabusit joi dupa-amiaza in estul Ucrainei, in zona de conflict unde au loc lupte intre separatistii prorusi si armata ucraineana.

Avion cu 298 de oameni la bord, doborat cu rachete in Ucraina: Rusia si Ucraina isi paseaza reciproc responsabilitatea

Serviciile secrete americane au confirmat ca in avion au fost trase rachete de la sol, iar Serviciul de Securitate al Ucrainei a dat publicitatii dovezi potrivit carora separatistii rusi ar fi vinovati de prabusirea avionului, iar racheta care a lovit aeronava ar fi provenit din Rusia.

Avion doborat in Ucraina: Noi dovezi ca lansatorul de rachete a fost adus din Rusia

Duminica, separatistii rebeli au luat toate cele 196 de cadavre ale pasagerilor aeronavei Malaysia Airlines si au disparut cu acestea.

Avion doborat in Ucraina Gest revoltator al separatistilor: Au furat toate cadavrele recuperate

Liderul separatist al republicii Donetk, Alexander Borodai, a anuntat, duminica, ca "mai multe lucruri, probabil cutiile negre ale avionului" prabusit in estul Ucrainei, au fost aduse in Donetk.

Avion doborat in Ucraina: Rebelii prorusi au recuperat cutiile negre

Comunitatea internationala si-a manifestat revolta fata de modul in care au fost tratate trupurile neinsufletite ale pasagerilor din avion, care nu au putut fi recuperare din cauza ca militantii prorusi nu permiteau accesul in zona si puneau presiune asupra angajatilor serviciilor de securitate din Ucraina.

In plus, a aparut si informatia ca mai multe carduri bancare apartinand pasagerilor ar fi fost furate de locuitorii din zona, iar bancile olandeze au anuntat ca vor lua "masuri preventive" in acest sens. Aproximativ jumatate dintre pasageri aveau nationalitate olandeza.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#avion doborat Ucraina, #fotografii avion doborat Ucraina, #loc prabusire avion Ucraina , #avion prabusit in Ucraina
Comentarii
Poza GuessWho
GuessWho
rank 5
Scenariu copiat dupa Manhattan, locul gemenilor.
Poza Vasile_Roaita
Vasile_Roaita
rank 5