Avion doborat in Ucraina: Discutii in Olanda, despre accesul la locul tragediei

Joi, 31 Iulie 2014, ora 15:02
1456 citiri
Avion doborat in Ucraina: Discutii in Olanda, despre accesul la locul tragediei

Prim-ministrul olandez Mark Rutte se intalneste joi, la Haga, cu omologul sau malaezian, pentru a discuta cum sa securizeze accesul investigatorilor la locul prabusirii avionului Malaysia Airlines, in Ucraina.

Premierul Olandei, tara din care provin cei mai multi dintre pasagerii ucisi in accidentul aviatic de langa Donetk, a sugerat posibilitatea trimiterii de soldati inarmati pentru a securiza locul tragediei, insa a precizat ulterior ca acest lucru ar putea fi vazut drept "o provocare" de catre rebeli, potrivit BBC.

Rutte va discuta alte optiuni cu omologul sau malezian, Najib Razak, in cadrul intalnirii de joi.

Avion doborat in Ucraina: Expertii rusi, la locul tragediei

Australia trimite politisti in Ucraina, la locul prabusirii avionului

Prim-ministrul Maleziei viziteaza Olanda pentru a primi informatii actualizate despre procesul identificarii victimelor aflate in avionul ce efectua zborul MH17.

In prezent, expertii lucreaza la identificarea a circa 200 dintre cei aflati in avion, ale caror ramasite au fost transportate in Olanda, saptamana trecuta, insa zeci de alte cadavre se afla inca in Ucraina, unde s-a prabusit avionul.

Cu toate ca expertii olandezi in aviatie care conduc ancheta au refuzat sa comenteze pe marginea investigatiei, oficialii ucraineni implicati in proces au spus ca proiectile dintr-o racheta au lovit avionul, care astfel s-a prabusit.

Avion prabusit in Ucraina: Olanda nu va trimite militari pentru a proteja zona

Un purtator de cuvant al serviciului de siguranta nationala al Ucrainei a spus, luni, ca prabusirea avionului Malaysia Airlines in Ucraina a fost cauzata de o depresurizare masiva, exploziva, dupa ce aeronava a fost strapunsa de mai multe ori de proiectile de artilerie.

Avion doborat in Ucraina: De ce s-a prabusit aeronava Malaysia Airlines - explicatia tehnica

Intre timp, joi, expertii rusi in aviatie au ajuns in capitala ucraineana Kiev, urmand sa se deplaseze la locul prabusirii avionului Malaysia Airlines, in teritoriul controlat de rebelii prorusi.

Luni, premierul olandez a afirmat ca trimiterea unei misiuni militare internationale pentru a securiza locul unde s-a prabusit avionul Malaysia Airlines, in Ucraina, este "nerealista".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Olanda Malaezia avion prabusit, #acces loc tragedie Ucraina, #acces loc prabusire avion , #avion prabusit in Ucraina