Avion doborat in Ucraina Seful separatistilor socheaza: Multi pasageri erau morti de cateva zile

Duminica, 20 Iulie 2014, ora 10:06
30892 citiri
Avion doborat in Ucraina Seful separatistilor socheaza: Multi pasageri erau morti de cateva zile

Igor Girkin, lider al separatistilor prorusi, spune ca multi dintre pasageri erau morti cand avionul companiei Malaysia Airlines a fost doborat joi in Ucraina, cu o racheta.

Liderul separatistilor, acuzat de doborarea avionul MH17 al companiei Malaysia Airlines, a facut o declaratie ciudata conform careia pasagerii avionului nu mai erau in viata la prabusirea aeronavei, anunta Daily Mail.

Potrivit site-ului Russkaya Vesna, apartinand separatistilor prorusi, Igor Girkin a fost anuntat de oamenii aflati la fata locului ca "un numar semnificativ de cadavre erau golite de sange si emanau un miros urat, din cauza descompunerii".

Avion doborat in Ucraina: Marturiile cutremuratoare ale surorii romanului care a murit in catastrofa aviatica (Video)

Girkin a sugerat ca printre resturile avionului se aflau cantitati mari de ser sanguin si medicamente.

Informatia nu a fost confirmata, insa liderul separatistilor a spus ca "autoritatile de la Kiev sunt capabile de orice josnicie".

Se crede ca Girkin s-a numarat printre rebelii care s-au distrat atunci cand avionul s-a prabusit.

Avion doborat in Ucraina: Malaysia Airlines, anunt de ultima ora despre pasageri

Inregistrarea, filmata aparent chiar de cei care au distrus avionul, ne arata ultimele momente ale zborului acestuia. O voce, care se pare ca ar fi a lui Girkin, anunta: "Avionul a fost lovit!", adaugand: "Uitati-va la petele negre, sunt parti ale avionului care zboara... a fost o explozie... uitati-va, uitati-va in spate la fum!".

Imediat dupa prabusirea avionului, Girkin a postat pe Twitter un mesaj plin de laude prin care isi asuma responsabilitatea pentru doborarea acestuia. In acel moment, se pare ca el credea ca a doborat un avion militar Antonov-26 care apartinea Aviatiei din Ucraina, spunand ca acesta a cazut in apropierea unei mine numita Progress.

"In zona Torez tocmai am doborat un avion An-26, care s-a prabusit undeva in zona minei Progress", a spus Girkin, adaugand: "V-am avertizat sa nu zburati pe cerul nostru". Mai tarziu, cand si-au dat seama ca s-a prabusit un avion cu civili, mesajele de pe Twitter au fost sterse.

Girkin nu a mai dat niciun semn dupa ce a fost confirmata catastrofa aeriana.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că trimiterea sa în judecată de către procurorii DIICOT în dosarul "Veranda" nu este "o surpriză foarte mare",...
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
#avion prabusit Ucraina, #separatisti prorusi avion Ucraina, #doborare avion Ucraina, #prabusire avion Malaysia Airlines , #avion prabusit in Ucraina