Fiica lui Donald Trump s-ar vedea prima femeie presedinte din istoria Statelor Unite

Joi, 04 Ianuarie 2018, ora 13:42
3564 citiri
Fiica lui Donald Trump s-ar vedea prima femeie presedinte din istoria Statelor Unite
Foto: Arhiva Facebook/Ivanka Trump

Michael Wolff, celebrul jurnalist american, sustine in cartea sa ca Ivanka Trump, fiica liderului de la Casa Alba, isi doreste sa devina prima femeie care sa ocupe fotoliul de presedinte al Statelor Unite.

Ivanka Trump si sotul ei Jared Kushner au facut o intelegere atunci cand au venit la Washington sa lucreze la Casa Alba, si anume ca "Prima Fiica" sa devina prima femeie presedinte al Statelor Unite, in cazul in care apare oportunitatea, potrivit unor fragmente din cartea lui Michael Wolff, dezvaluite de The Guardian.

"Cei doi au incheiat un acord serios: in cazul in care candva, in viitor, apare oportunitatea, ea va candida la presedintie", scrie revista New York intr-un articol adaptat dupa cartea lui Wolff, fara sa dezvaluie sursa acestei anecdote. "Prima femeie presedinte nu va fi Hillary Clinton, va fi Ivanka Trump", le-ar fi spus Ivanka unor invitati.

Administratia de la Washington a dezmintit informatiile din cartea lui Wolff. "Aceasta carte este plina de povesti false si mincinoase de la indivizi care nu au acces ori influenta la Casa Alba. Aparitia intr-o carte care poate fi catalogata doar drept fictiune ieftina de tabloid le expune tristele tentative disperate catre relevanta", a declarat miercuri purtatorul de cuvant al Casei Albe.

Cartea "Fire and Fury: Inside the Trump White House" are la baza peste 200 de interviuri cu presedintele Trump, figuri importante din administratie si din afara acesteia si prezinta informatii despre principalii actori de la Casa Alba, inclusiv aceasta intelegere intre fiica mai mare a lui Trump si sotul ei.

Detalii picante despre Trump din cartea lui Wolff: De la poze nud cu Melania la secretul parului blond

Cartea prezinta si conflictul dintre Steve Bannon, fostul strateg sef al Casei Albe, Ivanka Trump si sotul ei. "Bannon, care a inventat termenul 'Jarvanka', folosit tot mai mult la Casa Alba, a fost ingrozit atunci cand a aflat despre intelegerea cuplului. 'N-au spus asta!', a exclamat el. 'Stai. Sa fim seriosi. N-au spus asa ceva!. Te rog, nu-mi spune asa ceva. O, Doamne'", scrie revista New York in acest articol.

Bannon si-a afisat demult dispretul fata de cuplu, impreuna cu care a lucrat in mandatul sau la Casa Alba.

Nu mai departe de miercuri, presedintele Trump l-a mustrat pe Steve Bannon despre care spune ca si-a pierdut mintile atunci cand a fost data afara de la Casa Alba: "Steve Bannon nu are nimic a face cu mine sau presedintia mea. Atunci cand a fost concediat si-a pierdut nu doar postul, ci si mintile".

Ivanka a intrat prima oara in politica in campania tatalui ei, iar apoi la Casa Alba. Inainte sa faca parte din Administratie, ea a fost o femeie de afaceri si a lucrat in colosul imobiliar al tatalui ei.

Citește și:
Cine este Ligia Deca, consiliera lui Iohannis aflată în cărți pentru a prelua ministerul Educației: "Profesionist cu o carieră impecabilă, neimplicată în politică"
Cine este Ligia Deca, consiliera lui Iohannis aflată în cărți pentru a prelua ministerul Educației: "Profesionist cu o carieră impecabilă, neimplicată în politică"
Principalul favorit în a prelua ministerul Educației după demisia lui Sorin Cîmpeanu este consilierul prezidențial Ligia Deca, una dintre persoanele care a lucrat la proiectul șefului...
Sorin Cîmpeanu invocă ”o presiune nedreaptă și ilogică”. Fostul ministru se declară îngrijorat de reforma Educației
Sorin Cîmpeanu invocă ”o presiune nedreaptă și ilogică”. Fostul ministru se declară îngrijorat de reforma Educației
Sorin Cîmpeanu a făcut vineri, 30 septembrie, precizări în legătură cu decizia sa de a demisiona din funcția de ministru al Educației. Cîmpeanu susține că prin decizia sa a vrut...
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Eu cred ca Barron are sanse mai multe decat fata lui tata :)