Bogatia incredibila a Chinei, in imagini (Galerie foto)

Miercuri, 01 Ianuarie 2014, ora 22:47
10965 citiri
Bogatia incredibila a Chinei, in imagini (Galerie foto)

China are a doua economie din lume, iar aceasta ascensiune incredibila a tarii este aratata si de obiectele de lux achizitionate de populatie. In plus, tot mai multi chinezi isi permit sa isi cumpere ceea ce altadata parea doar un vis.

Aceasta statuie a fostului conducator al Chinei, Mao Zedong, este facuta din aur si jad. Ea are o inaltime de 83 cm si o greutate de 50 kg. Statuia poate fi vazuta la o expozitie din orasul Shenzen, scrie ABC News. Costul ei este de 16 milioane de dolari, statuia fiind executata de 20 de artisti in opt luni.

Chinezii bogati au parte de cele mai bune masini sport. Fotografia prezinta o statiune de lux aflata in orasul Sanya, din provincia estica Hainan, situata la malul marii.

In aceasta fotografie poate fi vazut hotelul Beijing Laffite Chateau. El este o replica a celebrului hotel din Franta, Chateau Maison-Laffite. Hotelul chinezesc gazduieste inclusiv un muzeu al vinului.

Unele spatii de birouri sunt impresionante prin luxul afisat. Acesta apartine companiei farmaceutice Harbin Pharmaceutical Group Sixth, din Harbin, oras situat in provincia nordestica Heilongjiang. Compania detinuta de stat a provocat indignare in tara prin aceste spatii de birouri care imita luxul palatului Versailles.

Chinezilor le place mult iPhone-ul, dar au depasit imaginatia prin crearea acestor modele de iPhone din aur, expuse la vanzare intr-un mall din orasul Qingdao.

Aceasta masina de lux Infiniti e placata cu aur. Ea este expusa in fata unui magazin de bijuterii din orasul Nanjing, situat in provincia estica Jiangsu. Se estimeaza ca aceasta tara va deveni cea mai mare piata a produselor de lux pana in anul 2020.

Oamenii admira acest mic turn facut din lingouri de aur. El a fost expus intr-un mall, in orasul Beijing, valoarea lui fiind de 38 de milioane de dolari.

Citeste si:
Cum golește Iohannis de importanță funcția de președinte al României
Cum golește Iohannis de importanță funcția de președinte al României
Președintele Klaus Iohannis rămâne la un minim al încrederii românilor, conform unui sondaj de la finalul anului trecut acesta având doar 20%, fiind în spatele premierului Ciucă și a...
Ministrul Energiei anunță modificarea legii plafonării și compensării. Coaliția s-a răzgândit în privința sprijinirii românilor loviți de facturi
Ministrul Energiei anunță modificarea legii plafonării și compensării. Coaliția s-a răzgândit în privința sprijinirii românilor loviți de facturi
Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunțat duminică, 16 ianuarie, că guvernul lucrează la o nouă schemă de sprijin pentru populație în urma creșterii facturilor la curent și gaze, care...