Incredibila salvare a unui nou-nascut aruncat in toaleta (Video)

Miercuri, 29 Mai 2013, ora 08:00
2007 citiri
Incredibila salvare a unui nou-nascut aruncat in toaleta (Video)

Un nou-nascut din China a fost salvat dupa ce a stat blocat intre doua si trei ore in conducta de evacuare a unei toalete. Mama sa ascunsese faptul ca era insarcinata.

Intamplarea respectiva s-a petrecut intr-un imobil din China, potrivit datelor oferite de politia din orasul Jinhua, provincia Zhejiang, aflam din Le Matin.

Mama copilului, in varsta de 22 de ani, celibatara, a ascuns faptul ca este insarcinata, pentru a nu fi persecutata de vecini. Aceasta a nascut in mod neasteptat in toaleta comuna a imobilului unde locuia, dotata cu WC-uri turcesti.

Mama a chemat proprietarul, spunand ca a auzit "zgomote ciudate" pe conducta, iar acesta a chemat politia si ambulanta. Echipa de interventie sosita a sectionat, in aproximativ o ora, conducta cu diametrul de 10 cm, pentru a extrage copilul.

"Femeia a fost prezenta la fata locului pe timpul operatiunii de salvare si a recunoscut ca ea este mama cand am intrebat-o acest lucru", a comunicat ofiterul de politie, care a precizat ca tatal copilului este cautat in continuare. "Vom deschide o ancheta pentru a determina daca mama a avut rele intentii," a mai precizat reprezentantul politiei.

Nou-nascutul cantarea 2,3 kg, era inca legat de placenta, iar la maternitate a primit ingrijiri speciale, deoarece ritmul sau cardiac incetinise. In prezent, starea copilului nu mai starneste ingrijorare, insa mama se afla intr-o stare grava, din cauza unor complicatii suferite dupa nastere.

Abandonul nau-nascutilor nu este o rarirate in China, unde se aplica, adesea intr-o maniera brutala, politica copilului unic. Imaginile cu salvarea acestui bebelus, surprinse de televiziunea locala, au starnit, dupa prezentare, emotie printre locuitorii orasului respectiv, existand deja cereri de adoptie, potrivit Daily Mail.

USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
#nou nascut salvat toaleta, #nou nascut China aruncat toaleta, #salvare bebelus China, #abandonare copii China , #China