Un chinez si-a amputat singur piciorul

Vineri, 11 Octombrie 2013, ora 22:46
3468 citiri
Un chinez si-a amputat singur piciorul
Foto: chinasmack.com

Un barbat din China si-a amputat singur piciorul folosind un fierastrau si un cutit de fructe, dupa ce doctorii i-au spus ca mai are o singura luna de trait.

Zheng Yanliang, in varsta de 47 de ani, suferea de tromboza arteriala severa la ambele picioare, supravietuind doar cu analgezice care nu mai aveau efect si nefiind in stare sa plateasca cheltuielile pentru o operatie.

In cele din urma, Zheng s-a gandit sa-si amputeze singur un picior, scrie The Independent.

Tinand intre dinti un lemn invelit intr-o prosop, Zheng si-a taiat piciorul la 15 centimetri mai jos de sold. Conform presei chineze, Zheng a asteptat ca sotia sa sa se culce, inainte sa incepa operatia. Douazeci de minute mai tarziu, cand ea s-a intors sa-l caute, pentru ca avusese un cosmar, a ramas socata de ceea ce a vazut.

"Piciorul sotului fusese taiat, iar fierastraul folosit in amputare se rupsese in doua din cauza efortului si fortei depuse. Pe masa erau si patru dinti pe care Zheng si-i rupsese muscand din lemn din cauza durerii. Din fericire, datorita trombozei, sangerarea a fost minima", a relatat presa chineza.

Zheng fusese diagnosticat cu troboza la sfarsitul lui 2012 si fusese purtat prin spitale, unde i s-a spus ca boala sa e incurabila, cu o estimare a duratei de supravietuire de doar o luna.

Trei luni mai tarziu Zheng inca traia, dar avea accese de rau si durere atat de acute incat isi trezea vecinii cu tipetele sale. Desi amputarea pe care si-a facut-o a avut succes, piciorul ramas ii este si el afectat de tromboza iar Zheng incearca acum sa atraga atentia publicului cu cazul sau, pentru a strange banii necesari unei noi operatii.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#China barbat amputare tromboza, #China barbat amputare singur, #China auto amputare tromboza , #China