Ne pregateste CIA pentru marele anunt? Agentia americana a publicat fotografii cu OZN-uri

Joi, 28 Ianuarie 2016, ora 17:53
18864 citiri
Ne pregateste CIA pentru marele anunt? Agentia americana a publicat fotografii cu OZN-uri
Foto: CIA

Agentia americana CIA a postat online fotografii si documente desecretizate, care ar infatisa OZN-uri sau "farfurii zburatoare" care planeaza deasupra unor tari precum Marea Britanie.

Imaginile dateaza din anii '50 si au fost documente clasifiate si ascunse de catre agentia americana de spionaj, scrie The Independent.

Dezvaluite prima oara in 1978, imaginile arata cum CIA a intreprins investigatii elaborate si secrete privind existenta vietii extraterestre.

CIA - dezvaluiri despre OZN-urile observate in anii '50

Potrivit documentelor, un raport din 1952 numit "farfurii zburatoare" mentioneaza ca aproape 100 de semnalari ale OZN-urilor au o explicatie rezonabila.

"Mai putin de 100 de rapoarte rezonabil credibile raman 'inexplicabile' in acest moment. Este recomandabil ca supravegherea CIA sa continue. Este imperios obligatoriu, insa, ca niciun raport de interesul sau preocuparea CIA sa nu ajunga la presa sau la public", se precizeaza in documente.

Cele 10 documente date publicitatii nu contin indicii privind vreo "rapire extraterestra" sau "nave prabusite".

"Am decis sa scoatem la lumina cateva documente pe care atat scepticii cat si cei care cred in OZN-uri le vor gasi interesante. Mai jos veti gasi cinci documente pe care credem ca personajul Fox Mulder din Dosarele X ar vrea sa le foloseasca pentru a incerca sa-i covinga pe altii de existenta activitatii extraterestre.

De asemenea am scos cinci documente despre care credem ca partenerul sau sceptic, agentul Dana Scully, le-ar putea folosi pentru a dovedi ca este o explicatie stiintifica pentru semnalarile OZN-urilor", noteaza CIA pe site-ul sau.

Politia, alertata de cetateni la Toronto: OZN-uri filmate pe cer (Video)

O armata de OZN-uri, filmata din Statia Spatiala Internationala? (Video)

Unii dintre adeptii teoriilor conspirationiste privind OZN-urile nu cred ca decizia CIA este intr-atat de inocenta.

Stephen Bassett, directorul executiv al Paradigm Research Group, care militeaza pentru a convinge guvernul american sa "recunoasca" faptul ca extraterestrii sunt adevarati, crede ca dezvaluirea documentelor este un exercitiu de spalare a imaginii realizat de CIA pentru a pregati publicul pentru anuntul existentei extraterestrilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#CIA fotografii OZN, #CIA documente OZN, #CIA dezvaluiri OZN , #CIA