Cei care nu l-au plans pe Kim Jong Il, trimisi in lagare de munca

Joi, 12 Ianuarie 2012, ora 23:33
8488 citiri
Cei care nu l-au plans pe Kim Jong Il, trimisi in lagare de munca
Foto: smashyevent.com

Nord-coreeni care nu au plans moartea lui Kim Jong Il vor fi aspru pedepsiti si vor fi trimisi in lagare de munca.

Mii de nord-coreeni care nu au fost "destul de tristi" dupa moartea fostului lider si nu l-au plans vor fi pedepstiti, iar cei care nu au participat la funeralii vor fi trimisi in lagare de munca pentru cel putin sase luni, potrivit Daily Mail.

Regimul dur de la Phenian ii va pedepsi si pe cei care l-au criticat pe noul lider al tarii, Kim Jong Un, in timp ce aceia care au incercat sa paraseasca tara sau sa telefoneze in afara tarii vor fi de asemenea "disciplinati", anunta presa din Coreea de Nord.

Dupa incheierea perioadei de doliu national, regimul nord-corean a trecut la acordarea de pedepse. Pe langa cei care nu au participat la funeralii si au preferat sa stea acasa, vor mai fi pedepsiti si cei care nu au plans sau care nu au fost destul de convingatori cand s-au jelit.

In tara s-a creat o "atmosfera de frica" si nu se stie deocamdata cati oameni vor fi inchisi, dar este vorba de multe mii de cetateni.

In acelasi timp, regimul incearca sa intareasca cultul personalitatii noului lider. In fiecare zi, de la 7 dimineata si pana la 7 seara, autovehicule se plimba pe strazile aglomerate cu mesaje de propaganda, proclamand "maretia" lui Kim Jong Un.

Lui Kim Jong Un, succesorul la conducerea tarii, i se construieste un portret de legenda, fiind numit "geniu intre genii" in problemele militare, in ciuda faptului ca nu are niciun fel de experienta militara.

Trupul fostului lider nord-coreean Kim Jong Il va fi expus permanent alaturi de cel al tatalui sau, la muzeul Kumsusan din Phenian.

Cadavrul imbalsamat al liderului Kim Il Ser, tatal sau, denumit si "presedintele etern", este expus aici inca din 1994. Fiul sau, Kim Jong Il, va fi numit "liderul etern".

Kim Jong Il a murit pe 17 decembrie, la varsta de 69 de ani, in urma unui infarct, in timpul unei calatorii cu trenul. Anuntul mortii sale a fost facut de-abia pe 19 decembrie.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#nord coreeni lagare, #nord coreeni pedepsiti, #moarte Kim Jong il, #nord coreeni plans Kim Jong Il , #Coreea de Nord