Business Focus: Priorități înainte de următorul mare cutremur. Ce se pierde în discuția despre blocurile "cu bulină"

"Echipa de placere" a lui Kim Jong Un: Coreea de Nord recruteaza tinere domnisoare?

Vineri, 03 Aprilie 2015, ora 18:13
11077 citiri
"Echipa de placere" a lui Kim Jong Un: Coreea de Nord recruteaza tinere domnisoare?
Foto: Guvern Coreea de Nord

Autoritatile nord-coreene nu par sa neglijeze placerile personale ale liderului de la Phenian, Kim Jong Un. Presa din Coreea de Sud relateaza ca acestea recruteaza in prezent tinere, pentru a reinnoi asa-zisa "echipa de placere" a dictatorului.

Ziarul sud-coreean Chosun Ilbo a relatat ca grupul de femei care "lucra" pentru tatal presedintelui nord-coreean, Kim Jong Il, a fost desfiintat la scurt timp dupa moartea acestuia si venirea la carma tarii a fiului Kim Jong Un, in 2011, arata Fox News.

Misterioasa femeie din spatele noului lider nord-coreean (Galerie foto)

Tinerele au fost puse sa semneze un contract care continea o clauza de confidentialitate, primind in schimb bani si cadouri. Aceste femei au primit cate 4.000 de dolari inainte sa se intoarca in orasele lor natale. Pana atunci, ele au lucrat in palatele si resedintele de vara ale familiei Kim.

Grupul a fost desfiintat pentru ca presedintele nord-coreean nu avea incredere in nimeni si considera ca aceste femei stiau prea multe secrete de stat.

Acum, Kim Jong Un intentioneaza sa formeze o noua "echipa de placere", iar momentul coincide cu incheierea perioadei de trei ani de doliu oficial tinut in memoria tatalui sau.

Kim Jong-un, din nou tata? Dictatorul vrea un baiat, sa-i duca mai departe dinastia

"Echipele de placere" au existat in Coreea de Nord inca de pe vremea fondatorului acestui stat, Kim Il Sung, bunicul dictatorului. Oficialii nord-coreeni erau trimisi sa caute cele mai dragute fete, care trebuiau sa fie disponibile sa lucreze la cerere in casele presedintelui.

The Telegraph a relatat ca multe dintre femeile care s-au retras din aceste grupuri au devenit sotii de militari nord-coreeni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiţiei cererile de urmărire penală a lui Roman Petre, în calitate de fost premier, şi a lui Voiculescu Gelu-Voican, fost viceprim-ministru, pentru...
#femei Kim Jong Un, #echipa placere Kim Jong Un , #Coreea de Nord