Un bandaj de pe ceafa lui Kim Jong Un adâncește misterul legat de starea de sănătate a liderului nord coreean

Miercuri, 04 August 2021, ora 08:49
5572 citiri
Un bandaj de pe ceafa lui Kim Jong Un adâncește misterul legat de starea de sănătate a liderului nord coreean
Agenția de informații din Coreea de Sud susține că „nu există semne care să indice o stare de sănătate proastă” FOTO Twitter/Chad O\'Carroll

Televiziunea de stat din Coreea de Nord a publicat imagini în care dictatorul Kim Jong Un apare cu un bandaj pe ceafă, adâncind misterul legat de starea de sănătate a liderului suprem de la Phenian, arată Digi 24, care citează Bloomberg.

Potrivit sursei amintite, pansamentul s-a văzut în imaginile televiziunii de stat când Kim a apărut la un eveniment al Armatei Populare Coreene în perioada 24-27 iulie, potrivit site-ului NK News și al ziarului Chosun Ilbo. Au existat, de asemenea, imagini de la finalul săptămânii trecute în care bandajul a dispărut, însă a rămas vizibilă o cicatrice.

Într-o informare publicată marți, agenția de informații din Coreea de Sud susține că „nu există semne care să indice o stare de sănătate proastă” a liderului nord-coreean.

În timp ce sănătatea lui Kim Jong Un este unul dintre cele mai bine păzite secrete din Coreea de Nord, propaganda de stat transmite populației că liderii supremi sunt atât de preocupați de problemele cu care se confruntă țara încât își riscă propria sănătate.

#Coreea de Nord, #Kim Jong Un, #sanatate , #Coreea de Nord