Business Focus: Priorități înainte de următorul mare cutremur. Ce se pierde în discuția despre blocurile "cu bulină"

Djohar Tarnaev, pe coperta revistei Rolling Stones

Miercuri, 17 Iulie 2013, ora 20:34
1413 citiri
Djohar Tarnaev, pe coperta revistei Rolling Stones

Djohar Tarnaev, suspecul in cazul atentatelor de la maratonul din Boston, se afla pe coperta ultimului numar al revistei Rolling Stones.

Povestea celui mai mic dintre cei doi frati Tarnaev care au stat in spatele atentatelor se numeste "Lumea lui Jahar (Djohar - n.red.)" si dezvalui ca acesta si-a asumat religia musulmana in liceu, scrie Boston.com.

In acelasi articol i se face un portret atacatorului de la maratonul din Boston si se arata ca Tarnaev i-a spus odata unui prieten ca un atac terorist ar putea fi justificat.

Pe coperta revistei este titrat "Bombardierul", cu poza lui Djohar pe fundal.

Autorul materialului este Janet Reitman, colaborator Rolling Stones, care si-a petrecut ultimele doua luni intervievand zeci de surse - prieteni din copilarie sau din liceu, profesori, vecini si agenti ai fortelor de ordine, multi dintre ei vorbind pentru prima oara despre caz - "pentru a furniza un raport tintit si coplesitor despre cum un copil fermecator cu un viitor stralucitor poate deveni un monstru".

Atentate in Boston: 30 de capete de acuzare impotriva lui Djohar Tarnaev

Djohar Tarnaev este acuzat de comiterea atentatelor din 15 aprilie de la maratonul din Boston, impreuna cu fratele sau, Tamerlan.

Tarnaev cel mic risca pedeapsa cu moartea si este acuzat, intre altele, de utilizare de arma de distrugere in masa, atentat intr-un spatiu public si utilizarea unei arme de foc antrenand moartea.

Doua bombe artizanale au explodat la 15 aprilie in apropiere de linia de sosire a celebrului maraton, ucigand trei persoane si ranind mai bine de 260.

Cel mai mare dintre frati, Tamerlan, 26 de ani, a fost ucis intr-o confruntare cu politia. Djohar, ranit, a fost arestat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiţiei cererile de urmărire penală a lui Roman Petre, în calitate de fost premier, şi a lui Voiculescu Gelu-Voican, fost viceprim-ministru, pentru...
#Djohar Tarnaev coperta Rolling Stones, #Tarnaev atentat Boston , #explozii Boston