Explozii in Boston: Ce arsenal de arme aveau fratii Tarnaev asupra lor

Duminica, 21 Aprilie 2013, ora 13:55
6826 citiri
Explozii in Boston: Ce arsenal de arme aveau fratii Tarnaev asupra lor

Un pistol, o pusca si sase bombe, din care trei nu au explodat, acesta era arsenalul pe care il aveau la ei fratii Tarnaev in timpul urmaririi din noaptea de joi spre vineri, ce a dus la moartea unuia dintre suspectii atacului de la maratonul din Boston.

Declaratia a fost facuta de seful politiei din Massachusetts, intr-un interviu pentru CNN. Potrivit lui Edward Deveau, suspectii, Tamerlan si Djohar Tarnaev, conduceau fiecare cate o masina.

Anchetatorii au mai gasit si doua grenade artizanale, alte doua dispozitive explozive pe care fratii nu reusisera sa le activezeze, precum si un alt dispozitiv abandonat intr-o masina. Potrivit lui Deveau, intr-o perioada 5-10 minute s-au tras circa 200 de focuri de arma.

In timpul confruntarii, unul dintre frati, Tamerlan, in varsta de 26 de ani, boxer, a venit direct catre politisti, tragand in acestia. Cand i s-a terminat munitia, acestia au incercat sa-i puna catusele, insa chiar in acel moment fratele sau se indrepta cu masina catre grup. Cei in uniforma au avut prezenta de spririt sa se dea in laturi, insa Tamerlan a fost, practic, calcat de propriul frate si tarat cativa metri. La spital a fost declarat decedat.

Cat despre celalalt, mai tanar, in varsta de numai 19 ani, care reusise pentru moment sa scape, acesta a fost prins ulterior ascunzandu-se intr-o barca dintr-o gradina din Watertown, dupa ce si-a parasit masina, la cateva strazi distanta. 24 de ore le-a luat politistilor sa-i dea de urma.

Djohar, luptator de wrestling, originar, ca si fratele sau, din Cecenia, de unde au venit cu familia cu ani in urma (tatal lor intorcandu-se intre timp inapoi in Rusia) este ranit la gat in prezent si nu poate vorbi.

Cei doi, suspecti in atacul de la maratonul din Boston, se fac vinovati si de moartea unui politist din campusul universitar MIT, de langa Boston, impuscat mortal joi noaptea.

Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#explozii Boston detalii, #suspecti atac maraton Boston, #frati suspect maraton Boston, #suspect maraton Boston prins , #explozii Boston