Fotografii cu teroristul din Boston, publicate de un politist

Miercuri, 28 August 2013, ora 15:50
1648 citiri
Fotografii cu teroristul din Boston, publicate de un politist
Foto: www.salon.com

Un politist american, participant la cautarile care au urmat atentatului din Boston, a publicat fara autorizatie 48 de fotografii cu capturarea teroristului Djohar Tsarnaev.

Ziarul Boston Magazine a publicat 48 de fotografii facute de Sean Murphy, un politist din Massachusetts, in timpul arestarii lui Djohar Tsarnaev, teroristul care, impreuna cu fratele lui, a detonat mai multe bombe in timpul maratonului din Boston, dezvaluie Foxnews.

Fotograful este sergent in politie si a facut publice pozele ca raspuns la mediatizarea pozitiva a lui Tsarnaev facuta de revista Rolling Stone.

Tsarnaev a fost pus pe coperta acestei reviste intr-o ipostaza angelica.

Noile fotografii il arata pe Tsarnaev plin de sange in timp ce iese de sub prelata unei barci din Watertown, pe 19 aprilie. Tsarnaev pare dezorientat, in lumina reflectoarelor. In fotografii, el ridica miinile si se sprijina de marginea barcii, care e manjita de sange.

Murphy spune, intr-o declaratie catre Boston Magazine, ca fotografia din Rolling Stone i s-a parut o insulta si ca a vrut sa il arate pe adevaratul "terorist din Boston".

Atacuri dure la revista Rolling Stone dupa coperta cu teroristul din Boston

Politistul nu a fost autorizat sa faca publice fotografiile. Ca urmare i s-a dat ca pedeapsa o zi fara plata si trimis la munca de birou.

Politia din Boston a dat un comunicat in care arata ca "deoarece acuzatiile care i se aduc lui Sean Murphy au legatura cu fosta sa insarcinare privind relatiile cu presa, departamentul in care lucreaza i-a confiscat echipamentul foto pe care il avea in dotare. El este investigat acum pentru posibile incalcari a politicii departamentului si a regulilor privind publicarea materialului obtinut in timpul servciului".

Tsarnaev a pledat nevinovat in cazul atentatului terorist din 15 aprilie in timpul caruia au fost ucisi trei oameni si 260 raniti. El este acuzat si pentru uciderea unui ofiter de politie in timpul cautarilor politiei.

Tsarnaev a scapat dintr-o confruntare cu politia in care fratele sau a fost ucis si s-a refugiat intr-o barca din Watertown, unde a fost gasit ulterior.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Fotografii Tsarnaev atentat, #fotografii politie Tsanaev, #politist fotografii tsarnaev , #explozii Boston