Atentate la Bruxelles: Anonymous jura razbunare impotriva Statului Islamic (Video)

Joi, 24 Martie 2016, ora 09:20
4394 citiri
Atentate la Bruxelles: Anonymous jura razbunare impotriva Statului Islamic (Video)
Foto: Facebook/ Anonymous

Hackerii gruparii Anonymous au lansat o amenintare pentru teroristii Statului Islamic, subliniind ca vor riposta, dupa atacurile teroriste de la Bruxelles, in urma carora "au fost ucisi civili nevinovati" si "ne-au atacat libertatea".

Anonymous a dezvaluit miercuri asa-numita "operatiune Bruxelles", in care a promis ca va continua "sa le sparga site-urile (jihadistilor - n.red.), sa le inchida conturile de Twitter si sa le fure monedele virtuale Bitcoin", scrie Daily Mail.

Intr-un videoclip postat online, unul dintre membrii gruparii apare purtand celebra masca a lui Guy Fawkes si promite ca va continua campania online impotriva teroristilor din Siria.

Atentate teroriste in Paris: Anonymous, prima victorie din razboiul impotriva Statului Islamic

Anonymous nu e singura grupare de hackeri care a declarat razboi Statului Islamic

"Am redus la tacere mii de conturi de Twitter legate direct de Statul Islamic. Am pedepsit aspru Daesh pe Internet, le-am spart portofoliul electronic si am furat bani de la teroristi.

(...) Nu ne vom odihni cat timp teroristii vor continua actiunile in toata lumea. Vom riposta, vom apara drepturile la libertate si toleranta", spun cei de la Anonymous.

Anonymous declara razboi cibernetic Statului Islamic: Cum sunt nimiciti jihadistii pe Net

Culisele razboiului cibernetic dus de Anonymous impotriva Statului Islamic - Un esec rasunator?

Anonymous, noua lovitura pentru Statul Islamic: A inlocuit un site jihadist cu o reclama la Prozac

Hackerii au lansat o amenintare similara si dupa atacurile de la Paris, din luna noiembrie, promitand ca ii vor vana online pe cei responsabili si ii vor demasca.

Gruparea a fost insa contracarata de Armata Cibernetica Islamica, ramura online a Statului Islamic, care i-a numit pe hackeri "idioti" si a transmis ca "tot ce pot sa faca este sa sparga conturi de Twitter, mailuri etc".

Militantii islamisti folosesc servicii de transmitere a mesajelor criptate si dispozitive de blocare a semnalului GSP, pentru a comunica nedetectati. Lista aplicatiilor folosite de jihadisti a fost dezvaluita anul trecut.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Anonymous Statul Islamic, #Anonymous atacuri Bruxelles, #Anonymous conturi sparte islamisti , #explozii Bruxelles