Atentate la Bruxelles: Bilantul a fost revizuit - numarul mortilor a ajuns la 35

Luni, 28 Martie 2016, ora 12:57
2086 citiri
Atentate la Bruxelles: Bilantul a fost revizuit - numarul mortilor a ajuns la 35
Foto: Twitter/Communicatie - Maggie_DeBlock

Ministrul belgian al Sanatatii, Maggie de Block, a anuntat, luni, ca bilantul atentatelor care au zguduit saptamana trecuta Bruxelles-ul a fost reviziuit la 35 de morti, inclusiv cei trei atacatori, dupa ce alti patru pacieti au decedat in ingrijirea medicilor.

Numarul celor raniti depaseste 300, se arata in comunicatul transmis de demnitarul belgian, anunta News.ro, citand Reuters.

Cine e jihadistul care a revendicat atentatul din Bruxelles: Un frustrat nu foarte inteligent

"Patru pacienti au murit in spital. Echipa medicala a facut tot ce se putea. Numarul total de victime: 35. Curaj pentru toate familiile", a transmis Maggie de Block pe Twitter.

Anterior, Centrul Belgian pentru Situatii de Criza a anuntat ca bilantul atentatelor cu bomba a fost revizuit la 34 de morti, inclusiv cei trei atacatori sinucigasi care s-au detonat la aeroportul Zaventem si la statia de metrou Maelbeek.

Atentate la Bruxelles: Aeroportul intra in teste. Nu se stie cand va fi redeschis

De asemenea, 28 de victime au fost identificate. Dintre acestea, 15 persoane au decedat in deflagratia de la aeroportul Zaventem, sase belgieni si noua straini.

Cele 13 victime identificate la statia de metrou Maelbeek includ zece belgieni si trei straini.

Printre strainii care au fost ucisi in atentatele teroriste se numara britanici, italieni, chinezi, olandezi, francezi, germani, suedezi si americani.

Atentate la Bruxelles: Marturii cutremuratoare ale unui hamal devenit erou la aeroport

#bilent morti atentate Bruxelle, #morti atentate Bruxelle, #atentate Bruxelles , #explozii Bruxelles