O tanara turista germana a fost violata in India

Joi, 16 Ianuarie 2014, ora 19:39
4574 citiri
O tanara turista germana a fost violata in India
Foto: Rawstory.com

Doua turiste europene au fost violate in India in mai putin de o saptamana. Dupa cazul unei turiste daneze violata in New Delhi, o tanara in varsta de 18 ani din Germania a facut public faptul ca a trait o experienta asemnatoare.

Germanca a fost aparent prea speriata sa raporteze violul politiei pana luni, ceea ce a dus la complicatii legate de examniarea medicala, scrie The Russian Times.

Fata luase un tren din Mangalore catre o provincie din estul Indiei, unde urma sa faca voluntariat pentru o organizatie de binefacere, cand a fost atacata in cuseta sa de catre un barbat. Fetei i-a fost prea frica si nu a strigat dupa ajutor.

O turista daneza a fost violata in grup si batuta pe strada, in New Delhi

Suspectul, un tanar tamplar in varsta de 22 de ani din provincia Bihar, este acum detinut in Chennai. Aparent, amandoi aveau un bilet care le permitea sa imparta cuseta de dormit cu o alta persoana. Potrivit depozitiei fetei, el a stat linistit pana la caderea noptii. Dupa ce a adormit, el a atacat-o.

Inspectorul sef al politiei din Chennai, Seema Agarwal, a declarat ca suspectul a fost retinut dupa 24 de ore de la primirea plangerii. Prinderea lui a fost posibila datorita faptului ca, in India, legea prevede ca fiecare pasager sa isi dea numarul de telefon si alte detalii despre persoana sa atunci cand isi cumpara biletul.

In acest timp, politia din New Delhi a raportat arestarea a doi barbati, suspectati de violarea unei turiste daneze in cursul zilei de marti. Turista, in varsta de 51 de ani, a fost violata de 8 persoane intr-o zona aglomerata dupa ce s-a ratacit.

Violurile in grup asupra turistelor occidentale sunt frecvente in India. In iunie, o turista americanca a fost victima unui viol in grup comis de 6 barbati iar in iulie, ceva asemanator i s-a intamplat unei bicicliste elvetience, iar la agresiune au participat tot 6 barbati.

In fata acestor cazuri, guvernul a inasprit legislatia ce vizeaza faptele de viol si agresiune sexuala, in timp ce politia actioneaza cu rapiditate cand se inregistreaza violuri. Cu toate acestea, astfel de incidente continua, iar femeile din India sunt victime frecvente, de cele mai multe ori, tot ale unor violuri in grup.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#India viol turista germana, #India viol turiste straine, #India viol turista Germania , #India