Doi frati vitregi ai lui Saddam Hussein, condamnati la moarte

Vineri, 15 Iulie 2011, ora 15:27

   

Doi frati vitregi ai lui Saddam Hussein, condamnati la moarte
Cinci oficiali din regimul Saddam Hussein, printre care si doi frati vitregi ai dictatorului, vor fi executati in termen de o luna.

Acestia au fost transferati recent de fortele americane autoritatilor irakiene, a declarat un purtator de cuvant al Ministerului Justitiei, citat de AFP.

Watbane Ibrahim Hassan si Sabaoui Ibrahim al-Tikriti, doi frati vitregi ai fostului presedinte Saddam Hussein, vor fi executati intr-o luna.

De asemenea, fostul ministru al Apararii Sultan Hachem Ahmad si fostii generalii Hussein Rachid al-Tikriti si Aziz Saleh Noumane sunt condamnati la moarte.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1950 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Utilizator sters
Uimitor !
Ma uit la poza lui Saadam din articol si vad ca poarta o esarfa verde in jurul gitului.Tot cu o esarfa a "dat cotu",dar una neagra.Fiind obisnuit ,a acceptat-o. Premonitie ? In tot Iraku nu ai sa gasesti indivizi care sa-si acopere gitul in acest fel,din cauza caldurii.
Bizar si uimitor in acelasi timp !
mikha
rank 5
Cand spun ca scrieti fara sa aveti habar va suparati!
Nu este nimic uimitor! Esarfa respectiva face parte din uniforma armatei irakiene de parada. Culoarea esarfei(pentru ca esarfele sunt de diferite culori)indica corpul de armata din care face parte militarul respectiv.
Utilizator sters
M-ai luminat baetica !
Si cind ia pus esarfa NEAGRA......din ce Corp facea parte ? Hai ! sa te vad acum !
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor