Iranul, catre americani: Am sapat gropi comune pentru soldatii vostri

Miercuri, 11 August 2010, ora 11:41
4907 citiri
Iranul, catre americani: Am sapat gropi comune pentru soldatii vostri

Iranienii au sapat deja gropi comune in care ii vor ingropa pe soldatii americani, in cazul unui atac al Statelor Unite asupra tarii, a anuntat un comandant al Armatei Revolutiei.

Un atac militar american asupra Iranului s-ar putea transforma intr-un "razboi generalizat" in regiune, mai ameninta Teheranul, potrivit Daily Mail.

Generalul Hussein Kan'ani Moghadam a anuntat ca gropile comune au fost sapate in sud-vestul Iranului, in provincia Khuzestan, in zona in care iranienii i-au ingropat pe soldatii irakieni morti in timpul conflictului din 1980-1988.

"Gropile comune folosite pentru ingroparea soldatilor lui Saddam au fost pregatite pentru soldatii americani", a afirmat Moghadam, citat de agentia de stiri semi-oficiala Fars.

Cu toate acestea, inaltul oficial militar crede ca soldatii americani nu vor pune piciorul pe pamant iralian si, in cazul unui atac american impotriva Iranului, riposta va fi indreptata spre bazele militare americane din Golf.

Declaratia amenintatoare intervine dupa ce comandantul fortelor militare americane, amiralul Mike Mullen, a declarat saptamana trecuta ca armata americana are in plan un atac asupra Iranului, desi a admis ca o lovitura militara ar fi o idee proasta.

#razboi SUA Iran, #atac SUA Iran, #morminte soldati americani Iran , #Iran