Ziare.com

Renumararea votului iranian confirma rezultatul initial

Miercuri, 24 Iunie 2009, ora 20:54

   

Renumararea votului iranian confirma rezultatul initial
Televiziunea publica iraniana a informat miercuri ca renumararea partiala a voturilor din scrutinul din 12 iunie a confirmat rezultatul.

Rezultatele oficiale arata ca presedintele Mahmoud Ahmadinejad a castigat alegerile detasat, dar candidatul moderat, Mir Hossein Moussavi, a spus ca scrutinul a fost fraudat si a cerut anularea sa, arata Reuters.

"Iran: renumararea partiala a voturilor confirma rezultatul alegerilor", scria pe o burtiera difuzata de TV, fara alte detalii.
Sursa: rNews

Articol citit de 492 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Protestatarii nu au cerut renumararea ....

....eui au acuzat FALSURILE la vot.
Se vede treaba ca nici votul nu mai este sigur si trebuie inlocuit cu altceva.

 

neputinta

nu rezultatul votului se vede,proasta propaganda americana si faptul ca acestor hotentoti de americani iudaizati nu mai sunt capabili sa mai faca nici lovituri de stat cum au facut peste tot ,si pe la noi,sau mai desteptat oamenii din pacate si e,i tot idioti au ramas,si dupa crimele si dezastrele produse de bravii criminali din u.s armymimimi,in iugoslavia si irak,afganistan,vietnam si toate dezastrele provocate de ofisina de asasini a C.I.A ,s-au mai trezit si plebea

Gramataica la Baneasa. Inafara de ineptiile debitate...

Din acest mic discurs inflacarat al unui om de bine, ne putea da seama tovarashi de inaltul nivel, al limbii gramatice rominesti, dusa pe cele mai inalte culmi ale civilizatiei noastre socialiste multilateral dezvoltate in detrimentul capitalistilor, masoneriei si sionismului mondial, care vrea sa vina si sa ia cu forta armelor casele de chirpici ale taranilor romini. dar nu vor reusi tovarashi, asa cum nici plotonerii de securitate nu vor invata in veci gramatica limbii romine.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor