Ziare.com

Ariel Sharon, in continuare in coma, va fi transferat acasa de la spital

Miercuri, 10 Noiembrie 2010, ora 15:32

   

Ariel Sharon, in continuare in coma, va fi transferat acasa de la spital
Fostul premier israelian Ariel Sharon, care se afla de mai multi ani in coma va fi transferat in curand acasa de la spital.

Potrivit ziarului Haaretz, care citeaza surse din cadrul centrului medical Chaim Sheba, unde cunoscutul om politic se afla din mai 2006, formalitatile necesare externarii lui Ariel Sharon sunt pe cale de finalizare, au specificat sursele citate de Haaretz. De Sharon va avea grija in continuare in principal familia sa, dar medicii ii vor consilia rudele cu privire la toate problemele.

Problema transferului lui Sharon, in varsta de 82 de ani, acasa de la spital a fost pusa in 2008. La acel moment, omul politic se afla in coma de aproape doi ani. El a cazut in stare vegetativa dupa ce a suferit un accident vascular cerebral in ianuarie 2006. Ulterior, medicii au exclus o revenire a cunostintei dupa o perioada atat de indelungata de coma.

Dupa cum relateaza Haaretz, Comisia Knessetului (parlamentul israelian) pentru finante a aprobat eliberarea sumei de 1,6 milioane de shekeli (aproximativ 440.000 de dolari) pentru finantarea serviciilor medicale destinate lui Ariel Sharon.

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 2337 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

ce este mai bine ?

Se pot face ( desi nu este moral ) experiente pe animale ,in ideea ca acestea nu au perceptia morala a lucrului facut. In cazul dlui. Sharon , ca si in toate cazurile de acest fel ,cred ca ar trebui sa lasam natura sa-si urmeze cursul .

 

Poate il impaiaza, ca pe Lenin, pentru faptele de eroism de la Sabra y Shatila:-)

Asta merita sa stea ca un vegetal dar sa fie constient si sa se chinuie in dureri.

 

...

Iar ganduri inspirate da Capitan, westroape ? Sunt curios, antisemitismul l-ai invatat din familie, l-ai dobandit prin educatie, sau ti-a venit asa...ca o revelatie. Ti s-o fi aratat Capitanul in vis! Zau asa, sau oi fi musulman ? oricare e adevarul, esti de toata jena !

Blestemi ca babele de la mahala.

Unde traiesti tu, WSTRP, de-ai ramas cu amintirea tzatzelor de la portitza ?

Nu o sa-l deconecteze niciodatà ...

pt cà in Bible Code scrie cà dupà moartea altui PM Ierusalimul va fi distrus de un atac nuclear ( 80% din populatie ar urma sà moarà ) . Atacul ar putea fi doar amanat, nu si anulat . El trebuia sà aibà loc in 2006, deja l-au amanat 4 ani, e bine...

Dacà o sà poatà sà-l tinà 100 de ani sub respiratie artificialà o s-o facà pt ca sà nu ajungà la profetie ...

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor