Cutremurul din Japonia, provocat de o arma secreta a SUA?

Marti, 12 Aprilie 2011, ora 18:55
12113 citiri
Cutremurul din Japonia, provocat de o arma secreta a SUA?
Foto: Arhiva

Cutremurul devastator din Japonia ar fi putut fi provocat de o arma secreta detinuta de Statele Unite, la fel ca si cel din China, din 2008, sustine fostul guvernator al statului American Minnesota, James Goerge Janos.

"Statia de cercetare stiintifica, denumita HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) este un sistem care poate cauza dezastre naturala, inclusiv cutremure si tsunami, precum cel care s-a intamplat in Japonia", a declarat fostul oficial american, care semneaza cu numele de Jesse Ventura un volum despre teoria conspiratiei si Statele Unite, intr-un interviu acordat CNN, citat de Press TV.

Politicianul slovaco-american, care a fost al 38-lea guvernator al statului Minnesota, intre 1999 si 2003, spune ca acest dezastru din Japonia poate fi explicat prin teoria conspiratiei.

Ventura sustine ca statia HAARP poate fi folosita ca o arma, ca un sistem de control al vremii, ca un mijloc de a provoca cutremure sau de de a controla mintea umana.

"Conspiratii americane" este o carte pe care Ventura a scris-o in anul 2010, unde vorbeste despre teoriile conspiratiei, relatand mai multe evenimente din istoria Statelor Unite.

Proiectul HAARP este finantat de Marina si Fortele Aeriene americane si Universitatea din Alaska.

Multi experti si-au exprimat ingrijorarea asupra aplicarii acestui proiect ca o arma. Programul poate fi, considera unii analisti, cauza cutremurului de 7,8 grade din China din 2008 si al devastatorului cutremur din Haiti, de anul trecut.

#teoria conspiratiei cutremur japonia, #teoria conspiratiei SUA, #conspiratie cutremur tsunami Japonia , #Japonia
Comentarii