O noua misiune romana de mentinere a pacii in Kosovo

Vineri, 04 Iunie 2010, ora 14:15

   

O noua misiune romana de mentinere a pacii in Kosovo
Luptatorii din cadrul Jandarmeriei Romane si-au incheiat misiunea si urmeaza sa mearga in teatrul de operatii de la Kosovo pentru urmatoarele sase luni, unde vor executa misiuni in cadrul fortelor speciale de politie Eulex.

La sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei a avut loc un ceremonial militar specific in prezenta Inspectorului General al Jandarmeriei Romane, general locotenent doctor Olimpiodor Antonescu.

In baza solicitarii Organizatiei Natiunilor Unite, Jandarmeria Romana desfasoara misiuni de mentinere a pacii in Kosovo din februarie 2002. Brigada Speciala de Interventie participa cu efective specializate in mentinerea pacii ori a prevenirii conflictelor si gestionarii situatiilor de criza. Din decembrie 2008, misiunea a trecut sub egida Eulex.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1335 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Utilizator sters
Soldatii romani
Sa aiba noroc in mentinerea pacii si sa-si pazeasca spatele de musulmani.Romanii nostri sint inocenti si naivi crede ca toti sint buni ca ei, pe cind cei din kosovo sint invatati la crime .Sper sa aiba succes in misiunea lor si sa se intoarca in intregi acasa.Dumnezeu sa ii ocroteasca de orice rau.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor