Ziare.com

Al doilea avion militar cu romani revine de la Tripoli vineri seara

Vineri, 25 Februarie 2011, ora 22:36

   

Al doilea avion militar cu romani revine de la Tripoli vineri seara
Cel de-al doilea avion romanesc ajuns la Tripoli pentru continuarea repatrierii cetatenilor romani va decola vineri seara de pe aeroportul din capitala Libiei spre cel din La Valetta - Malta, imediat ce vor fi incheiate formalitatile de imbarcare.

Functionarii consulari prezenti la aeroportul din Tripoli acorda asistenta consulara de specialitate tuturor cetatenilor romani care se afla in zona, se mentioneaza intr-un comunicat de presa al MAE. Ministerul reaminteste ca echipa consulara este situata in partea stanga a aeroportului din Tripoli - la sediul cladirii VIP.

Totodata, au fost trimisi la aeroportul Luca din La Valetta - Malta, 3 functionari consulari din cadrul sectiei consulare a Ambasadei Romaniei la Roma, in vederea acordarii de asistenta umanitara si consulara cetatenilor romani care urmeaza a fi evacuati din Libia.

Pana in prezent, numarul cetatenilor romani evacuati din Libia se ridica la aproximativ 250.

MAE incurajeaza toti cetatenii romani care se mai afla in Libia sa se repatrieze. In vederea cresterii eficientei demersurilor intreprinse, sunt luate in calcul, fara exceptie, toate solutiile de evacuare, terestre sau maritime, inclusiv cele facilitate prin mecanismul de cooperare consulara europeana.

In continuare, in cadrul Departamentului Consular functioneaza, in regim permanent, celula de criza, cetatenii romanii avand posibilitatea contactarii 24/24 la linia telefonica +4021.319.21.37
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1307 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Nu pricep dece ?

Cat timp era Gadafy la putere ,Romaniei sau romanilor le-a placut sa stea acolo,iar acum cand dictatorul tiran are zilele numarate,romanii pleaca ?Ce le e frica de democratie ? Si daca s-au dus acolo pe banii lor,dece nu se intorc tot pe banii lor ?Are statul prea multi bani ?

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor