Ziare.com

Gaddafi pastra capete de om in congelatoare

de Ana Ilie
Marti, 08 Aprilie 2014, ora 11:29

   

Gaddafi pastra capete de om in congelatoare
Fostul dictator libian, Moammar Gaddafi, pastra capetele catorva dusmani intr-un congelator. Despotul a tinut capetele timp de 25 de ani.

Potrivit unui documentar, Gaddafi nu pastra numai capetele ci si trupurile dusmanilor pe care ii eliminase si obisnuia sa faca vizite in uriasul congelator, scrie The Daily Mail.

In documentarul britanicului Christopher Olgiati, intitulat "Cainele turbat: In lumea secreta a lui Moammar Gaddfi" se gaseste si un interviu cu un fost agent CIA, Frank Terpil, care a ajuns sa conduca o echipa de asasini pentru Gaddafi. Terpil sustine ca a primit un milion de dolari pentru a-l ucide pe unul din dusmanii lui Gaddafi si a-i aduce capul in Libia.

"Ma aflam in Geneva... o ruda a lui Gaddafi a deschis o linie de credit de un milion de dolari pentru moartea tintei, cu conditia de a livra capul in congelatorul din Libia, unde Gaddafi se putea uita la rezultate muncii", a povestit acesta.

Dictatorul avea si un buncar, sub universitatea Tripoli, unde fetele rapite de la cursuri ii erau aduse pentru a le viola. Acestea erau mai intai verificate de ginecologi.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2947 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.Platforma pentru solutionarea online a litigiilor