Ziare.com

Gaddafi planuia sa se proclame imparat

de Madalina Mitan
Luni, 29 August 2011, ora 14:23

   

Gaddafi planuia sa se proclame imparat
Dictatorul libian Moammar Gaddafi planuia sa se proclame imparat, dupa ce ar fi infrant rezistenta rebelilor.

Dovezi legate de planurile lui Gaddafi, a carui ascunzatoare nu este cunoscuta, au fost gasite in biroul primului ministru, si el disparut. Potrivit cotidianului As-Sharq al-Awsat, citat de Novinite, documentul, incheiat la 15 iulie 2011, descrie un plan detaliat asupra mobilizarii triburilor pentru a restabili controlul regimului asupra tarii.

"Atunci cand va veni vremea, cand toti liderii triburilor libiene se vor aduna intr-un glas, Gaddafi se va proclama rege sau imparat", se afirma in documentul gasit in biroul primului ministru.

Gaddafi, fotografiile unui tiran (Galerie foto)

Ulterior, "imparatul Gaddafi" ar fi predat puterea unuia dintre cei sapte fii ai sai.

De cand Moammar Gaddafi a preluat puterea, in 1969, el nu a detinut nicio functie formala, fiind denumit "liderul libian" sau "liderul revolutiei libiene".

In mai multe ocazii, Gaddafi s-a referit la el insusi ca la "regele regilor" si, in februarie, in cadrul unui discurs televizat, el s-a comparat cu regina Marii Britanii.
Citeste mai multe despre gaddafi imparat Moammar Gaddafi Libia
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1398 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Desigur. Imparat.

Priviti chipul din fotografie si spuneti daca acesta pare a fi un om normal. Dupa parerea mea, este la fel de normal ca si "Imparatul" Bokassa.

 

Pune Domnule si chipul tau adevarat, sa vedem daca ai fazza de

--- un ziar atat de nobil si de echilateral cum este fituica de bulevard 'Ziare.com" ;)
Ahmadinedjad nebun, Saddam nebun, Gaddafi nebun, Lumumba nebun si comunist, toata lume acare se pune crucis Israelului este ba nebuna ba tirana ba nu stiu ce. betivul de jeltin era normal, betivul de Bush-jr era normal, cutrele Democrate Clinton si Obama nu sunt ahtiate bolnavicios dupa PUTERE, nuuu! Astia sunt normali. Ca sa procedeaza un conducator NORMAL, pune bunastarea proprie inaintea intereselor poporului ce l-a investit cu "gestiunea" si-si vinde tara /respectiv imperiul, in cazul rusilor si americanilor/ pt niste scarpinaturi internationale de "recunoastere a valorii personale" precum por.kul ce se intinde--- inainte de-a pune macelarul genonchiul pe el sa ii bage cutitul in gusha.
Nebunul masta a impartit frateste miliardele cu poporul sau. In 2-3 ani vor muri de foame si firmele petroliere isi vor face de cap acolo ca in Irak, la Sauditii lingaii USraelului. Totul obladuit de trupe franco-anglo-americane _ ca are grija USA "sa se faca dorita si necesara", nicio grija ca nu scapa Europa fara "birul in petrol" la USA.
Domnule "Iubiridubioase' incet dar sigur o iei razna si Dumneata in directia "gudurau-latrau direct sau indirect al Zionului".

Anti-americanismul

nu trebuie sa ne determine sa laudam orice smin.tit, numai pentru ca este impotriva lor.

Terminati cu minciunelele zioniste si demonizarea la comanda

Doamna Madalina, lasa vraja ca nu te ia nimeni ptr gudureala asta, la The New-York Times sau Washington Post. Deja va "crede" lumea ce ziceti tot atat cat "credea" si pe guduraii din Scanteia cand il adulau cu bale multe pe "Geniul Carpatzilor"--- ca apoi sa-l injure TOT EI in fel si chip, dupa dec.89.
La un proces al Comunismului ar trebui luati la intrebari si ZIARISTII care, cu osanalele lor, au "trambitat directia de marsh oficiala" ce o are de urmat ---"turma de sclavi". Ca prea o duceti bine si dati din umeri cand "se schimba macazul" si adulati pe urmatorul potentat.

 

Mada rasista

Esti o rasista de cea mai joasa spata coana Madalino. Vrei sa lovesti in majestatea ba Imparatul Iulian sau chiar in majestatea sa Regele Cioaba.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor