Fiul lui Gaddafi povesteste cum l-au ranit cruciatii infideli de la NATO

Luni, 21 Noiembrie 2011, ora 22:55
4844 citiri
Fiul lui Gaddafi povesteste cum l-au ranit cruciatii infideli de la NATO
Foto: The Telegraph

Dupa ce a fost capturat de fortele libiene in sudul tarii, Saif al-Islam, fiul fostului dictator libian, Moammar Gaddafi, a acordat un scurt interviu in care a povestit cum a fost ranit la mana.

Retinut in Zintan, de rebeli, inca imbracat in roba de crescator de camile in care s-a deghizat ca sa fuga, Saif a vorbit despre felul in care a capatat rana de la mana, scrie The Telegraph.

Saif sustine ca a fost ranit intr-un atac aerian NATO, langa Bani Walid. "Dupa ce am plecat din Bani Walid, a fost un raid al echipei cruciatilor si 26 dintre barbatii nostri au devenit martiri si multi altii au fost raniti", povesteste Saif.

"Rana o am din urma cu o luna, langa Wadi Zamzam, din partea cruciatilor infideli. Sunt recunoscator ca nu ne-au atacat libienii, ci cruciatii", a continuat acesta.

In varsta de 39 de ani, Saif a fost capturat cu rani la mana dreapta, avand bandajate trei degete. El se afla intr-o locatie secreta din Libia, in asteptarea procesului care cel mai probabil va avea loc aici si nu la Haga, la Tribunalul Penal International.

"Stam aici cu familiile, cu fratii nostri si nu e nicio problema. Avem multe de discutat despre starea mea medicala", a incheiat Saif.

Tatal sau, Moammar Gaddafi, a murit in conditii inca neelucidate, la scurt timp dupa capturare, si nu sunt putini cei care se tem ca aceeasi soarta il asteapta si pe Saif, in pofida asigurarilor date de libieni, ca aceasta va avea parte de un proces corect.

#Saif al Islam Gaddafi, #Saif al Islam Gaddafi capturat , #Razboi Libia