Razboi in Libia: Zona de interdictie aeriana ramane in vigoare

Duminica, 20 Martie 2011, ora 13:29

   

Razboi in Libia: Zona de interdictie aeriana ramane in vigoare
Seful Statului Major interarme al SUA a anuntat duminica, pentru NBC, ca "zona de interdictie aeriana" este in vigoare in Libia.

Parisul a initiat sambata interventia militara impotriva fortelor lui Muammar Gaddafi, avioanele franceze distrugand tancuri si vehicule blindate libiene, fiind secondate apoi de peste 110 rachete de croaziera trase de pe mare de navele americane si britanice.

Scopul operatiunii - prima care are loc in zona araba dupa opt ani de la invazia din Irak - este de a impune o zona de interdictie aeriana in Libia, pentru a-l impiedica pe Muammar Gaddafi sa mai foloseasca avioanele si elicopterele impotriva populatiei civile.

Pentagonul a anuntat insa ca vor fi avute in vizor si trupele terestre ale liderului libian, intrucat si acestea au un rol in sustinerea fortelor aeriene ale tarii.


Citeste mai multe despre
Sursa: rNews

Articol citit de 674 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
VCHIRCEA
rank 1
ECHIPA DE DERATIZARE IN ACTIUNE !
ECHIPA DE DERATIZARE ESTE IAR IN ACTIUNE !
DUPA EXPERIENTA DISTRUGERII GANDACULUI SADAM, URMEAZA ACTUL 2 AL ECHIPEI DE DERATIZARE PLANETARA AVAND DREPT TINTA ... SCORPIONUL NEBUN GADDAFI.JALEA ESTE CA SE APLICA ACEEASI RETETA: DISTRUGEREA INSECTEI DAR SI A LOCATARILOR. HALAL MISIUNE ! CICA PIERDERI COLATERALE... ZISE DERATIZATORUL SEF, RAGAINDUSI ZGOMOTOS SI DISTRUCTIV ULTIMILE PICATURI DE DIPLOMATIE.
JAX
rank 5
LOZINCI...
Prin prezenta declar ca am invatat sa citesc si daca e scris cu litere mici...desi, trebuie sa remarc , greselile de ortografie sunt mai evidente cand sunt scrise cu majuscule.
VCHIRCEA
rank 1
UTILITATEA LOZINCILOR !!!
Ma bucur ca lozinca mea te-a invatat sa citesti. Majusculele mele nu au facut decat sa-ti scoti veninul latent ce te-a cuprins de ceva vreme. Neragaindu-mi picaturile de venin, te saluta CU STIMA ... UN lozINCAR GaLaCtIc si NEVInovat. Hai ! zi care este lozinca zilei care-ti place ? ... Cred ca acum iti convine ortografia.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor