Un spion britanic MI6 de 110 ani face o dezvăluire tulburătoare: Este secretul vieții mele

Vineri, 05 Noiembrie 2021, ora 05:55
20708 citiri
Un spion britanic MI6 de 110 ani face o dezvăluire tulburătoare: Este secretul vieții mele
Sediul MI6 din Anglia FOTO: RFI

O femeie din Anglia, care și-a aniversat recent frumoasa vârstă de 110 ani, a avut o carieră prodigioasă în cadrul Serviicilor Secrete MI6 din Marea Britanie. Acum, de ziua sa de naștere, ea a dezvăluit secretul longevității sale spunând că vinul roșu a contribuit din plin la atingerea acestei borne excepționale.

Eileen Ash și-a sărbătorit cea de-a 110-a aniversare și a afirmat că obiceiul ei anterior de a face yoga de două ori pe săptămână, pe lângă faptul că savurează la masă un pahar de vin roșu, a ajutat-o să trăiască o viața minunată plină și lungă, potrivit The Drinks Business.

Ea a lucrat ca spion MI6 în timpul celui de-Al Doilea Rzăboi Mondial și după terminarea lui, dar a făcut parte și din naționala de cricket a Angliei, în anii ’30 și ’40. Femeia era celebră deoarece conducea mașina ei galbenă, model Mini, un obicei pe care l-a păstrat până la 105 ani.

Alarmă majoră, valurile de căldură ”Lucifer” lovesc Europa: În ce țări vom avea 50 de grade Celsius VIDEO

Totuși ea mai deține și acum automobilul, iar acum și-a sărbătorit cea de-a 110-a aniversare, înconjurată de prieteni și familie, care au surprins-o prin faptul că i-au adus Mini, la petrecere.

Femeia, fostă spioană MI6, a primit o mulțime de cărți poștale de felicitare la căminul unde locuiește în prezent. În plus, ei i-a fost dăruită și o copie a bâtei de cricket originale, cu care a jucat în naționala Angliei, pe care a fost inscripționat mesajul: ”Eileen Ash: 110 not out”.

Oraș unicat pe Pământ, fără străzi și mașini: Paradisul verde cu două nivele sub pământ, nemaivăzut VIDEO

Studii medicale recente au arătat că vinul roșu are niște proprietăți beneficie pentru organismul uman, contribuind din plin la sănătatea inimii și a întregului corp. Persoanele care beau această licoare prezintă un risc scăzut al atacurilor de inimă și al bolilor cardiace, conform experților.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Negocierile secrete ale Simonei Halep. Ar fi lovitura anului în sportul românesc
Negocierile secrete ale Simonei Halep. Ar fi lovitura anului în sportul românesc
Simona Halep, care a revenit în competiții ca urmare a deciziei pe care a anunţat-o TAS, de reducere a suspendării de 4 ani dictate de ITIA la 9 luni, pregătește o lovitură de imagine în...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#spion MI6, #servicii secrete, #servicii secrete marea britanie, #MI6, #secret, #agent MI6, #vin rosu, #vin rosu prelungire viata , #Marea Britanie