Prezervative pline cu cocaina, destinate Vaticanului

Luni, 24 Martie 2014, ora 09:49
3401 citiri
Prezervative pline cu cocaina, destinate Vaticanului

Vamesii germani au interceptat un pachet care continea 14 prezervative umplute cu cocaina, care era adresat Vaticanului, a transmis Ministerul de Finante din Germania.

Un purtator de cuvant al ministerului a declarat ca o cutie cu 340 de grame de cocaina in valoare de 40.000 de euro a fost confiscata pe aeroportul international din orasul estic Leipzig, in luna ianuarie, scrie Irish Examiner.

Narcoticele, ce veneau dintr-o tara din America de Sud, erau in stare lichida si au fost turnate in prezervative, iar pachetul era adresat oficiului postal principal din Vatican.

"Confirm incidentul asa cum a fost raportat. Insa nu putem spune nimic mai mult despre acest caz", a precizat purtatorul de cuvant al ministerului.

Autoritatile germane au predat coletul unui politist din Vatican, cu scopul de a intinde o capcana astfel posibilului destinatar al drogurilor, care ar putea sa le revendice. Cu toate acestea, pachetul a ramas inca in acolo, din luna ianuarie.

Investigatorii germani cred insa ca destinatarul drogurilor, care ramane necunoscut, ar fi fost informat cu privire la faptul ca pachetul a fost interceptat.

Intre timp, Papa i-a avertizat pe liderii mafiei ca trebuie sa se pocaiasca pentru felul lor de viata sau vor merge in Iad: "Bani patati de sange, putere patata de sange, nu le puteti lua cu voi in viata urmatoare. Pocaiti-va".

F.N.

Citeste si:
1 Decembrie și eșecul unității
1 Decembrie și eșecul unității
Ziua Națională este despre puterea majorității, fiindcă cei care organizează parada militară uită generozitatea fruntașilor ardeleni, care știau că Ardealul nu e doar românesc, ci și...
PNL va pierde toate bătăliile cu PSD. Iohannis le-a dat liberalilor câte o spadă de lemn și o iconiță cu Arsenie Boca
PNL va pierde toate bătăliile cu PSD. Iohannis le-a dat liberalilor câte o spadă de lemn și o iconiță cu Arsenie Boca
Cine încă mai speră că șeful statului are un plan bine pregătit și se așteaptă ca, la momentul oportun, cu ajutorul baghetei magice, acesta să scoată iepurele din joben, nu face decât...