Ziare.com

Vatican: Extraterestrii vor fi descoperiti, dar care va fi relatia lor cu Dumnezeu?

Luni, 22 Septembrie 2014, ora 22:07

   

Vatican: Extraterestrii vor fi descoperiti, dar care va fi relatia lor cu Dumnezeu?
Astronomul Vaticanului, Guy Consolmagno, a declarat ca este doar o chestiune de timp inainte ca viata extraterestra sa fie descoperita, dar aceasta nu va dovedi sau infirma existenta lui Dumnezeu.

Descoperirea vietii inteligente va deschide calea spre intrebari despre relatia lui Dumnezeu cu fiintele inteligente din afara planetei noastre, potrivit Christian Post.

Astronomul Vaticanului: Mi-ar placea sa botez extraterestri

Noul presedinte al Fundatiei Observatorului de la Vatican, Guy Consolmagno, anticipeaza ca publicul larg nu va fi prea surprins atunci cand viata de pe alte planete va fi descoperita in cele din urma si ca va reactiona in acelasi mod ca in anii '90, cand s-au gasit alte planete care orbitau in jurul stelelor.

Consolmagnio este un om de stiinta care a studiat meteoritii si asteorizii ca astronom la Observatorul de la Vatican, incepand din anul 1993. Astronomul sustine ca nu exista niciun conflict intre stiinta si religie si ca ambele domenii se pot completa reciproc.

Vaticanul cauta extraterestri

"In cele din urma, inveti ca tipurile de intrebari pe care le pui ca un om de stiinta si tipurile de raspunsuri pe care le dai conduc la mai multe intrebari.

Acum inteleg cum functioneaza acest lucru, dar el deschide un nou mister pe care nu-l mai vazusem inainte si acum pot sa-l explorez", a declarat Consolmagno.

"Marile intrebari, intrebarile religioase, sunt manipulate de stiinta. Intrebarile religioase va ofera motivatia de a pune intrebari stiintifice, va da incredere ca stiinta lucreaza si va explica de ce o roca vine din alt spatiu", a explicat astronomul Vaticanului.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 10801 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
13 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

viata extra-terestra

"Astronomul Vaticanului, Guy Consolmagno, a declarat ca este doar o chestiune de timp inainte ca viata extraterestra sa fie descoperita".
Ar fi foarte ok sa fie descoperita viata extra-terestra de Papa! Ce este viata extra-terestra?
Pai Dumnezeu, arhangheli, heruvimi, serafimi, ingerii, ostirile ceresti sunt extraterestri, ei locuesc in afara atmosferei pamantului. Adevarata viata este Dumnezeu. Poate despre asta vorbeste Vaticanul!

 

 

Frumos spus! Dar deocamdata existenta extra-terestrilor nu a..

...fost dovedita.
E doar o inventie bine ticluita a unora, care vor sa ne faca sa credem ca mai putem vietui si altundeva decit pe pamint si poate sa plecam in alta parte, sa le lasam lor planeta asta.

 

 

Dumnezeu este IUBIRE ! Nu asa ?

Relatia extraterestrilor cu Dumnezeu va fii una de supunere pentru ca sunt creatia mainilor Lui ! Universul infinit il lauda , frunzele copacilor, cedrii Libanului , balauri de mare si adancuri toate, foc si grindina, zapada si ceata lauda necontenit pe Dumnezeul nostru Iehova ! Exista un Singur Dumnezeu stapan peste tot ,numele Lui este Iehova si EL nu isi da slava si cinstea idolilor ! Isaia 42:8 ! Cerceteaza biblia din 1873 pe care s-au rugat parintii parintilor tai si vezi ca este adevarat ! Slava cinste si putere sa-i fie aduse Dumnezeului vesnic Iehova ! Iisus Hristos este unicul fiu nascut a Lui Iehova si este SINGURUL mijlocitor intre Om si Dumnezeu ! Nimeni, dar nimeni nu poate sa isi aroge dreptul de singur Mijlocitor decat Fiul omului : Iisus Hristos ! Asadar repet, relatia oricarei fiinte din Univers sau Universuri ( a aparut ideea de multiversuri), trebuie sa fie de supunere totala , respect, iubire , inchinare in Duh si adevar sinceritate maxima ....! Nimic nu este mai frumos decat acel sentiment de iubire NECONDITIONATA fata de semenul meu, indiferent ca este frumos sau urat , inalt sau scund, gras sau slab ,cu probleme locomotorii sau alt gen, negru, galben , rosu sau alb ! Nimic ! Ea , iubirea, vine de la Dumnezeu si pe premizele ei s-a creat lumea , fiinta umana, dupa forma si gandirea Dumezeului vesnic si Atotputernic Iehova !
Dumnezeul Iehova sa ne ajute , sa ne dea stiinta si puterea de a castiga lupta cea dreapta cum spune apostolul Pavel, respectand legile Lui ,pana la sfarsitul veacului!

 

 

le recomand reigia crestin-ortodoxa

noi nu l-am ars pe rug pe Giordano Bruno, nu am spanzurat vrajitoare, nu am pornit cruciade, nu ne-am opus stiintei si cercetarii. Daca Dumnezeu a investit cu viata si/sau cu suflet si pe alte planete ... mare Ii e puterea, mintea noastra nu poate cuprinde, doar ce afla cercetatorii. Pai daca Dumnezeu e facatorul si stapanul Universului, e insasi definitia Existentei, atunci, totul e posibil. Cert e ca a ales planeta asta pentru a-si naste Fiul

 

 

"nu exista niciun conflict intre stiinta si religie"

Corect numai in situatia in care religia este tinuta la respect. Atunci cand au avut puterea, liderii religiosi au instigat la violenta impotriva oricui se intampla sa le puna in discutie dogmele. Savanti au fost arsi pe rug pentru ca au indraznit sa pretinda cum ca Pamantul n-ar fi plat! In ziua de astazi, radicalismul islamic arata de ce este in stare religia atunci cand e lasata sa-si faca de cap.

 

 

Masele inculte trebuiesc a fi manipulate...

In momentul in care in fata nostra va apare un extraterestru care prin indreptarea degetului spre un obiect in va distruge,noi vom cadea in genunchi si cu capul plecat il vom implora-doamne nu ne omora-
Civilizatiile extraterestre avansate tehnologic,spiritual,nici nu vor concepe raportarea la o entitate abstracta.
Poate ca si acesta este un fapt care ii tine la distanta fata de noi care nu am ajuns inca la nivelul de dezvoltare intelectuala universala si ne mai raportam inca la credinte imateriale fara contributie directa in dezvoltarea omenirii ci ca la un fetis manipulator pentru cei ce detin puterea.

 

 

Galileo Galilei

Guy Consolmagno sigur n-a auzit de el:))

 

 

"Gastronomul" Vaticanului vrea sa crestineze extraterestri

Cred ca a luat-o razna - Aia n-au alta treaba decat sa ingenuncheze inaintea unor escroci

 

 

Desigur...

Chiar extraterestii sa apara... Religia gaseste resurse sa continue imbrobodirea maselor ! Trebuie sa-i boteze, sa-i spovedeasca, adica sa afle ce au facut in ultimii 10 milioane de ani !Securitatea continua activitatea si in univers !!!

 

 

chiar ca nu mai intelegi nimic

a mai ramas ceva din dogma la vatican? au devenit asa receptivi la nou incat il si creaza? rezultatul unui calcul probabilistic arata ca e posibil sa mai existe cineva in univers dar la fel de bine ne spune ca e posibil sa fim singuri.

 

 

Oare cum va reactiona Vaticanul cand se vor descoperi extraterestri?

Vor spune ca si extraterestri sunt creatia lui Dumnezeu? Sau ce relatie va exista intre ei si Dumnezeu?
Vaticanul va fi pus in incurcatura...

 

 

Care dumnezeu?

Cel islamic, cel crestin cu toate variantele lui, Buda sau altul? Sau altfel, dumnezeul habotnicilor de orice fel este cumva extraterestru? Cata naivitate, ca sa nu spun altfel, in capul unor oameni slabi sau neinstruiti!

 

 

Ma tot gindesc ce o fi in capul lui Francisc de tot insista cu

...extraterestrii???

Poate asa s-or fi numind agentii serviciilor secrete ale vaticanului!

 

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor